Bli mindfulnessinstruktör – för dig som har gått introduktionsdagen

Har du gått introduktionsdagen och vill nu bli diplomerad mindfulnessinstruktör? Då välkomnar vi dig till resterande utbildningsdagar.

Genom att gå denna utbildning ger du dig själv och andra fler verktyg att bland annat hantera livets upp- och nedgångar såsom stress, oro och smärta. Du kan själv välja om du vill gå online eller på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Utbildningen är både praktisk och teoretisk och du får med dig den kunskap och de färdigheter som behövs under de fem resterande utbildningsdagar (2+2+1 fördelade över ca 3 månader) för att du ska känna dig trygg och lugn i din roll som mindfulnessinstruktör.

Som diplomerad instruktör blir du även inbjuden till vårt nationella nätverk där vi bland annat delar erfarenheter, mediterar tillsammans och hjälper varandra att sprida kunskap om mindfulness. Varmt välkommen!

Datum: Se datum under fliken ‘kurstillfällen’ längre ner 👇🏻
Plats: Online, Stockholm, Göteborg eller Malmö (Lomma).
Pris: 12 950 kr (inkl. moms) inklusive obegränsad tillgång till Här&Nu-programmet. Du behöver själv köpa kurslitteratur för ca 250 kr.
Vill du delbetala? Du väljer enkelt antal månader i kassan.
Antal utbildningsdagar: 5 st
Kursledare: Ola Schenström, Ola Lundström eller Beatrice Blidner. Läs om våra lärare här >>
Förkunskaper: Deltagit på vår introduktionsag


95% (!) av våra deltagare skulle absolut rekommendera denna utbildning till andra. Se fler omdömen här >>


Se gärna någon av dessa korta filmer med två av kursledarna👆🏻🎥

En utvecklande utbildning – med verktyg för resten av livet

Utbildningen är både praktisk och teoretisk. De sex utbildningsdagarna håller högsta professionella standard. Du får med dig de modeller och den teoretiska kunskap som du behöver för att bli trygg i din roll som mindfulnessinstruktör. Vi lägger stor vikt vid din praktiska träning under utbildningsperioden. Vi arbetar mycket i små grupper om 3-4 personer där du får leda, utforska, dela erfarenheter och diskutera
övningarnas syfte.

Utbildningen bygger på Här & Nu programmet som grundaren av Mindfulnesscenter Dr Ola Schenström utvecklat. Du kommer på egen hand att få träna mindfulness genom att gå hela Här & Nu programmet under utbildningsperioden. Din egen träning och erfarenheterna från den är basen för att lära ut mindfulness till andra. Du lär dig med den egna träningen hur du fångar upp erfarenheter hos dina kommande kursdeltagare och hur de kan bemöta sina egna erfarenheter på ett konstruktivt och medkännande sätt.

Programmet baseras på Mindfulnessbaserad Stressreduktion (MBSR) och Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi (MBKT). Här & Nu programmet är det mesta använda träningsprogrammet i mindfulness i Sverige och dess effekter är positivt utvärderat i forskning vid flertalet svenska universitet.

Innehåll

Utbildningsdagarna 2-5

 • Leda övningar och få feedback
 • Utforska och dela erfarenheter
 • Följa upp den egna träningen
 • Fördjupad förståelse av vad mindfulness är och inte är
 • De viktigaste egenskaperna i instruktörsrollen
 • Attityder träningen
 • Hantering av tankar, känslor och förnimmelser från kroppen
 • Vem är jag?
 • Samtal och gruppdynamik
 • Tillämpning av mindfulness – hur gör jag när jag är klar?

Utbildningsdag 6 – diplomeringsdag

Under denna dag genomförs praktiska prov där du får leda, utforska övningar i liten grupp och få feedback. För att sedan bli diplomerad behöver du:

 • Delta på samtliga dagar och i de gruppövningar som ingår i utbildningen
 • Läst hela kursboken och instruktörskompendiet
 • Slutfört hela Här&Nu-programmet
 • Lämnat in din uppsats på 2-3 sidor om dina erfarenheter, reflektioner och tankar inför framtiden

Detta får du

🎓 Ett diplom som mindfulnessinstruktör

📋 Ett instruktörskompendium med teori, modeller och föreläsningsmaterial

📋 Handledarmanual för att enkelt komma igång direkt

🙂 Individuell feedback på din diplomeringsuppsats

👍🏻 Möjlighet att eventuellt jobba tillsammans med oss på Mindfulnesscenter – för att sprida mindfulness vidare i samhälle, på bred front.

📚 Möjlighet att gå våra påbyggnadsutbildningar för att få fördjupad kunskap, fler redskap med specifika handledarmanualer för implementering inom respektive område.

🧡 Möjlighet att vara med retreats och veckomeditationer, enbart för instruktörer

🎧 Obegränsad tillgång till Sveriges mest använda träningsprogram i mindfulness: Här&Nu-programmet samt en unik rabattkod som ger hela ditt nätverk 20% rabatt på alla våra e-kurser och ljudfiler

✅ Tillgång till vårt nationella instruktörsnätverk med över 3 400 instruktörer (medlemsskap i vår unika Facebookgrupp, nätverksträffar och instruktörsbrev ca 2 ggr/månaden)

🙇‍♀️ Möjlighet att bli ambassadör för Mindfulnesscenter. Som Ambassadör får du bland annat löpande digitala marknadsföringstips, provision, unika nätverksträffar för att dela erfarenheter med andra egenföretagare och mycket mer.

Skulle du vara intresserad av att utbilda flera st inom din organisation? Hör isåfall av dig till mig på ola@mindfulnesscenter.se så kan vi skapa unika utbildningsdatum enbart för er.

 📖 Lästips för dig som vill veta mer om bland annat forskningen:

 • Meditation är bra för hjärtat. Läs mer >>
 • Mindfulness minskar oxidativ stress . Läs mer >>
 • Mindfulness vid högt blodtryck. Läs mer >>
 • Läs Lovisas blogginlägg om hur skeptiskt hon var till att gå utbildningen. Läs här >>
 • Empati/medkänsla är den viktigaste ledarskapsförmågan enligt färsk forskning refererad i affärstidningen Forbes. Läs mer >>
 • Mindfulness på arbetsplatsen leder till bättre relationer och en mer harmonisk och hälsosam arbetsplats. Läs mer >>
 • Mindfulness minska misstag i vården och ökar patientsäkerheten enligt en färsk studie. Läs mer >>
 • Forskning har gjorts på våra utbildningar, träningsprogram och e-kurser. Läs mer >>

Är du student vid universitet/högskola kan du söka studentplats till instruktörsutbildningen, online. Ansök genom att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv, din utbildning och hur långt har du kvar. Berätta gärna hur du kom i kontakt med mindfulness, hur du använder mindfulness idag och på vilket sätt du vill använda det i framtiden. Skicka detta till Ola Schenström på ola@mindfulnesscenter.se så återkommer han med en eventuell rabattkod.

 

Är du senior (65+ eller är pensionär av annat skäl) får du 30% rabatt på instruktörstörsutbildningen, när du väljer att gå online. Det enda du behöver göra är att använda rabattkoden senior30 i kassan.

Tid och plats

 • Adress Stockholm: Hälsans hus, Fjällgatan 23B, Stockholm. OBS: Lokalen är tyvärr inte funktionshinderanpassad då det inte finns någon hiss. För att komma till konferenslokalen måste man gå upp 1,5 trappa.
 • Adress Göteborg: Fungera, Gullbergs Strandgatan 6, Göteborg.
 • Adress Malmö (Lomma): Strandvägen 78, Lomma.

Tider: Kl. 9.00 – 16.30 inklusive för- och eftermiddagsfika.

Introduktionsdag online:
Online via Zoom. Kl. 9.00 – 16.00 med paus för lunch, fika och bensträckning.

 💌 Utförlig praktisk information inkl. Zoom-länk för dig som ska gå online, kommer i välkomstbrev ca 1-2 veckor innan kursstart till anmälda deltagare.

Detta behöver du

 • Du behöver själv köpa boken “Mindfulness i vardagen”. Köp inbunden från Bokus här >> eller i pocket från Adlibris här >>
 • Onlineupplägget underlättas av om du kan sitta i ett ostört rum som ger plats för både sittande, liggande och yoga, gärna ha trådlöst headset för ökad rörlighet.

Betalningsalternativ

 • Delbetalning
  Alla våra utbildningar går att delbetala och detta väljer du själv enkelt under betalningsprocessen. Du kan välja att betala månadsvis i 3, 6, 12 eller 24 månader. Det är räntefritt upp till 12 månader och det tillkommer 9.95 % ränta för 24 månader delbetalning. Det tillkommer aviavgift på 29 kr samt uppläggningsavgift som varierar beroende på delbetalningslängden även på de räntefria. Kostnaderna ser du i kassan när du väljer delbetalning.
 • När ditt friskvårdsbidrag betalar:
  Du visste väl om att många låter sitt friskvårdsbidrag betala en del av beloppet? Om du också vill använda ditt friskvårdsbidrag så kan du enkelt maila oss på info@mindfulnesscenter.se så skickar vi över ett giltigt kvitto.
 • När din arbetsgivare betalar:
  – Vi kan fakturera direkt till din arbetsgivare. Ange bara faktureringsuppgifterna – inklusive kostnadsställe etc – när du kommer dit i din beställning.
  – Vi kan även dela upp betalningen mellan dig och din arbetsgivare – kontakta oss isåfall på info@mindfulnesscenter.se så hjälper vi dig vidare.
 • Tips: Flera deltagare har fått denna utbildning betald via Trygghetsrådet, Omställningsfonden eller Unionen. Vissa fackförbund kan även ha stipendier att söka.

Övrigt

Ombokning/ Avbokning m.m.
Ibland händer det att man behöver ändra på saker och ting. Hur vi hanterar det kan du läsa om i våra allmänna villkor.

Har du frågor eller undrar något innan du vill anmäla dig, kontakta oss på: info@mindfulnesscenter.se


En av de viktigaste lärdomarna för mig har varit betydelsen av att vara närvarande i nuet.Genom regelbunden meditation och övning har jag lärt mig att vara mer medveten om mina tankar, känslor och sinnesintryck i det aktuella ögonblicket. Detta har gett mig större klarhet och perspektiv på mitt liv och har hjälpt mig att uppskatta varje ögonblick med större intensitet.
-Tess J Devlésa, diplomerad maj 2024

 


Jag känner en oerhörd tacksamhet då jag redan fått så mycket mer än vad jag kunde föreställa mig.
– Sara Fast, maj 2024. 

 


I mitt arbete och som egenföretagare och coach för ledare/affärsfolk i näringslivet ser jag ett klart användningsområde. Jag arbetar även med utbildningar och föreläsningar kring kommunikation, ledarskap och sälj. Inför möten med människor upplever jag att övningar som ex kroppsscanning ger en ökad medvetenhet om vad jag gör och kan lättare släppa eventuella spänningar eller oro.

Nu, i samtliga mina uppdrag, använder jag mindfulnessövningar såsom kroppsscanning och andrum.
– Peter Höckert, 2024

 


Mitt huvudsyfte med utbildningen är dels att hålla kurser i mindfulness och dels vill jag själv fortsätta utvecklas som människa. Jag har ju under den här träningen erfarit kraftfulla insikter i min roll som chef/ledare. Jag har även tagit del av mina ledningskollegors utveckling eftersom jag ”tränat” dem sedan i höstas. Jag är helt säker på att mindfullnessträning skulle generera bättre arbetsmiljö och minska stress hos medarbetare. I min roll som chef och ledare ser jag ökad stress/ohälsa hos medarbetare och mindfulness skulle kunna vara ett fint verktyg att ha som ett naturligt inslag i arbetsmiljöplanen.
– Agneta Lundin Parskog, 2024

 En bit in i utbildningen och online-utbildningen läste jag boken Mindfulness i vardagen och då föll ytterligare pusselbitar på plats. Jag blev smått euforisk och insåg på riktigt vilket fantastiskt förhållningssätt mindfulness är! Det kändes som en väldigt betydelsefull insikt, vilken påverkan mindfulnessträningen faktiskt kan ha på mitt liv, de positiva effekter som det till och med finns forskning på!
– Alexandra Carlsson, maj 2024

 


Avslutningsvis, om ska jag välja ut en del av allt jag lärt mig under kursen måste det bli MEDKÄNSLA och det kärleksfulla budskap som ligger invävt i mindfulness. Det är definitivt det som gjort denna resa möjlig för mig. Jag har alltid varit högpresterande och ett maskrosbarn som aldrig känt att jag duger oavsett vad jag presterat. Här har jag fått landa i att ”det är som det är” och att ”det är ok” utan egna och andras piskor. Ovärdeligt för mig. En acceptans av att jag duger! Ord jag aldrig skulle sagt högt innan och blir rörd bara jag skriver det.
– Anonym

 


Under utbildningen så har det inom mig växt fram ett starkt ‘Jaha, det är så här det hänger ihop…’ och med det menar jag att många av de utmaningar som samhället dagligen ger oss människor och som jag nu verkligen upplever att vi på ett bättre sätt kan hantera med hjälp av mindfulness.
– Gunnar Mattson, mental coach och gymnasielärare, 2024

 


Jag skulle gärna se att mindfulness blir en integrerad del av skolundervisningen, där elever lär sig att vara närvarande och medvetna i stunden.

Genom att lära barn och ungdomar mindfulness får de värdefulla verktyg för att hantera stress, ångest och svåra känslor. Det kan också hjälpa dem att utveckla en bättre koncentration, ökat självmedvetande och en positiv syn på sig själva och andra, vilket kommer att påverka deras inlärning i de olika ämnena. Min övertygelse är också att barnen/ungdomarna med övning i medveten närvaro skulle visa större empati.

– Robert Wahlberg, lärare, stresscoach och mindfulnessinstruktör 2024

 


Mindfulness hjälper till att grunda oss och känna in vad som är viktigt för oss, så att vi kan göra mer medvetna val och finna vår egen väg till balans och harmoni i livet. Jag tror att mindfulness är värdefullt för alla, kanske speciellt hög-känsliga individer som lättare påverkas och dras med av allt som händer i livet runtom. Jag är själv en av dessa, tillsammans med många andra i samhället.
– Åsa Strand, diplomerad 2024

 


Jag inser vilket fantastiskt verktyg medveten närvaro är för oss människor för att hantera oss själva och våra liv, vårt samhälle och värld! Men det är inte bara redskap utan det är en attityd till hur man förhåller sig till sig själv och livet. Det är ett sätt att leva livet på!
– Ulla Lundman, tandläkare, mentor och diplomerad december 2023.

 

britta


Oerhört förvånad, förundrad, överraskad, imponerad och evigt tacksam!
– Britta Ljungberg, november 2023

 

Jag har arbetat som lärare, rektor och skolchef i över 40 år. Under min tid som rektor i Luleå introducerade jag 2008 mindfulness tillsammans med Ola Schenström, Mindfulnesscenter, på skolan i Luleå med positiva resultat för såväl pedagoger som elever.

Under mina senare år i verksamheter i Täby, Vallentuna och Danderyd har jag haft hjälp av andningsövningarna för minska min stress där jag framför allt använt mig av SOAS.

På så sätt minskar min vilja att själv lösa konflikter utan i stället avvakta och ofta ser man att konflikter löses bra utan min inblandning. Däremot så har jag alltid varit öppen för att vara ett stöd om man inte kommer fram till lösningar.

Ju mindre jag griper in och beslutar desto bättre resultat.

Avslutningsvis: Mindfulness har varit ett viktigt verktyg som jag varmt rekommenderar, både i skolan och även i andra verksamheter, där människor arbetar för att nå hög kvalitet och gemensamma mål.

Mats Vikström, pensionerad lärare, rektor och skolchef samt diplomerad mindfulnessinstruktör, 2024.

 

Susanne Sköld

I mitt arbete som kurator märker jag ofta att de jag samtalar med har bristande koppling mellan sinne och kropp, sina behov eller vilka de är. Det är ofta förklaringen till dåligt mående. Genom samtal försöker jag nu guida personen att bland annat komma i kontakt med denna  förkroppsligande medvetenhet.

– Susanne Sköld, Leg. hälso- och sjukvårdskurator, oktober 2023

 


Faktum är att en allmänt accepterande inställning till det ”som är”, har varit ett oväntat resultat av träningen. Det känns som en enorm inre befrielse där jag närmat mig en betydligt större medkänsla med mig själv.
– Carina Mare, HR-konsult och Coach, oktober 2023

 

 

Lovisa carlman bydén

Många terapeuter skulle må bra av att använda sig av mindfulnessträning både för ökad närvaro i samtalet och för att ta hand om sig själva för att vara hållbara på lång sikt. Den här utbildningen gav mig en djupare förståelse om varför mindfulness är viktigt och att praktisera det på riktigt.
– Susann Sjöbom Steiger, samtalsterapeut (KBT och Schema) samt Coach, 2023

 


Ola Schenström har varit den bästa läraren. Han bemöter en på ett sätt fritt ifråndömande. Han är tillåtande och ärlig. Närvarande. Man blir precis så som man är där och då. Jag har varit tacksam för alla de dagar vi har haft utbildning. Jag har lämnat med en fridfull känsla i kroppen.
– Linnea Malm, 2024

 


Den största vinsten för mig personligen vid kurstillfällena har varit de mellanmänskliga. Genom att umgås intensivt med människor jag kanske inte hade mött, och att lära känna dem – och visa mig själv – i den mänskligaste rena formen. Det har varit fantastiskt!
– Mike Skragge, psykolog

 

Se denna film där Marika Ronty, leg. psykolog, handledare och mentor berättar mer (58 sek). Se filmen här >>


Så när du frågar mig vad jag har lärt mig i denna kurs så måste nog svaret bli att jag har kommit mig själv närmare genom att inte lika hårt döma mina tankar och känslor som fel och därmed också min person. Jag kan göra andra val än de min uppväxt, bakgrund och samhället försöker att indoktrinera mig i. Och det måste väl vara en början till förklaringen på vad inre frihet kan vara.
– Mia, diplomerad 2023


Jag har i två veckor nu kört meditationer med mina elever (3an gymnasiet, 18-20 åringar) och de älskar det. Några har lite svårt att inte ligga och fnissa men efter en stund är de helt med på noterna och de ber om kroppsscanningen nu . Så himla härligt att få föra det här vidare!
– Jenny Granath, diplomerad 2023

Idag känner jag en oerhörd tacksamhet till att jag gav mig själv möjligheten att gå den här utbildningen inom mindfulness. För mig var det viktigt att få följa ett strukturerat program, eftersom jag länge känt mig splittrad, orkeslös och vilsen i mig själv.
– Katarina, diplomerad, 2023


Här och nu mår jag bättre än jag kanske gjort sedan jag var barn, opåverkad av alla de filter som jag sedan samlat på mig. Filter som autopiloten använder sig av och ofta skickar mig rakt in i reaktiva mönster.
– Suzann Sjödin, diplomerad 2023 

Se när Gabriella Svanberg, legitimerad psykolog, berättar om instruktörsutbildningen nedan (30 sek). Se filmen här >>

 

 

Lovisa carlman bydén

Det gör ingenting om du är skeptisk, kanske är det till och med en fördel så länge som du är nyfiken på vad mindfulness är och kan ge…
– Lovisa Carlman Bydén, diplomerad 2022. Läs mer här >>

 


Den bästa investeringen jag gjort i mitt liv.
– Marie Surell, 2022
Läs mer om effekterna av hennes träning här >>

 

 


Den bästa utbildningen jag gått. Det har förändrat mitt sätt att tänka och leva. Mycket kompetenta och kunniga instruktörer som förmedlar livsglädje. Rekommenderar verkligen en kurs här.
– Håkan Ahlbeck,  2019


Metoden passar bra för många med stressrelaterade tillstånd, i synnerhet för patienter med ångesttillstånd som nästan alltid har fel andningsteknik. Jag använder andningsankaret, en betydligt bättre metod än många andra tekniker som lärs ut på vårdcentralerna.
Psykolog


Insikter jag fått av denna utbildning är att verkligen stanna upp och njuta av livet när 
det är fint och bra. Det enda vi vet om livet är ju att det kommer att förändras, så om jag kan glädjas åt och känna tacksamhet, när livet känns rikt och vackert så blir mitt liv mer rikt och vackert.
– Anonym deltagare, 2022


Det känns positivt att kunna ge patienterna och kunderna ett effektivt och kraftfullt verktyg som de kan bära med sig resten av livet. Det intressanta är att medvetenheten och självkännedomen ökar så mycket– jag hittar ingen annan metod där det sker så mycket på så kort tid”.
– Sjukgymnast


Med mindfulness ökar förmågan att reflektera och komma i kontakt med tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser. Det gör att man ökar sin förmåga att bli tydlig och våga sätta gränser.
– Kurator


Kanske ännu mer fascinerad blir jag av de reaktioner jag har fått från omgivningen. Först var det min partner hemma som noterade att jag verkar vara så lugn, i situationer som var på något sätt påfrestande. Vi noterade också tillsammans att vi kan samtala bättre kring problem, och att vi kan skratta mer tillsammans åt både det roliga och dråpliga.
– Psykoterapeut


Jag känner ett stort lugn efter många av övningarna och har aldrig känt mig så avspänd som när jag börjat träna mindfulness regelbundet.
– Läkare


Jag lägger in korta mindfulnessövningar i undervisningen, med resultatet att vi upplever en mycket bättre arbetsro och hinner mer under lektionerna. Jag märker även att eleverna har ett annat sätt att bemöta varandra– de är vänligare mot varandra och mot mig.
– Lärare

Online med Ola Schenström

2024-08-17
2+2+1

Helgkurs!

Utbildningsomg 1: lördag 17 augusti – söndag 18 augusti 2024, kl 9.00 – 16.00

Utbildningsomg 2: lördag 28 september – söndag 29 september 2024 kl 9.00 – 16.00

Diplomeringsdag: söndag 27 oktober 2024 kl. 9.00 – 16.00

Lärare: Ola Schenström

12 950 kr inkl. moms
2024-10-19
2+2+1

Helgkurs!

Utbildningsomg 1: lördag 19 oktober – söndag 20 oktober 2024, kl 9.00 – 16.00

Utbildningsomg 2: lördag 16 november – söndag 17 november 2024 kl 9.00 – 16.00

Diplomeringsdag: söndag 15 december 2024 kl. 9.00 – 16.00

Lärare: Ola Schenström

12 950 kr inkl. moms

Stockholm med Ola Lundström

2024-08-19
2+2+1

Utbildningsomg 1: måndag 19 augusti – tisdag 20 augusti, kl 9.00 – 16.30

Utbildningsomg 2: måndag 23 september – tisdag 24 september kl 9.00 – 16.30

Diplomeringsdag: måndag 4 november kl. 9.00 – 16.30

Lärare: Ola Lundström

12 950 kr inkl. moms

Malmö (Lomma) med Ola Schenström

2024-08-15
2+2+1

Utbildningsomgång 1: torsdag 15 augusti – fredag 16 augusti 2024 kl 09.00-16.30

Utbildningsomgång 2: torsdag 19 september – fredag 20 september 2024 kl 09.00-16.30

Diplomeringsdag: fredag 18 oktober 2024 kl 09.00-16.30

Lärare: Ola Schenström

12 950 kr inkl. moms

Göteborg med Beatrice Blidner

2024-08-24
2 + 2 + 1

Helgkurs!

Utbildningsomgång 1: lördag 24:e augusti – söndag 25:e augusti, kl 9.00-16.30

Utbildningsomgång 2: lördag 28:e september – söndag 29:e september, kl 9.00-16.30

Diplomeringsdag: söndag 17:e oktober, kl 9.00-16.30

Lärare: Beatrice Blidner

12 950 kr inkl. moms
course instructor
Dina lärare

Ola Lundström, Beatrice Blidner & Ola Schenström

Ola Lundström har övat och undervisat i meditation och mindfulness i över 35 år. Han är utbildad i Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi (MBKT) av professor Mark Williams, Mindfulnessbaserad stressreduktion (MBSR) av svenska lärare och grundutbildad i Breathworks.

Beatrice Blidner är leg. fysioterapeut och grundutbildad i psykoterapi (PDT, ACT) med 25 års erfarenhet inom psykiatri och mindfulnessbaserad behandling. Sen 2004 undervisar hon på fysioterapeutprogrammet, Göteborgs Universitet, de senare åren i mindfulness. Arbetar på Fungera, en rehabmottagning med mindfulness vid psykisk ohälsa.

Ola Schenström är läkare, författare och mindfulnesslärare med mer än 35 års erfarenhet. Han är en av Sveriges ledande experter på mindfulness och grundaren till Mindfulnesscenter.

Intresseanmälan

Vill du veta mer eller har frågor innan du anmäler dig? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Relaterade utbildningar

Sommarkurs i självmedkänsla med Dr Ola Schenström

Det är dags att ta hand om dig själv lite bättre! 💜 Att ta väl hand om och visa medkänsla…

introduktionsdag

Introduktionsdagen i mindfulness

En inspirerande heldag som ger dig grunderna i vad mindfulness är och kan ge. Välkommen oavsett om du vill komma…

grundkurs i mindfulness

Andrum, en grundkurs i mindfulness

Denna kurs, under ledning av Jessica Hedin – samtalsterapeut, coach och mindfulnessinstruktör, ger dig verktyg att öka din närvaro i…

Mini Cart 0

Din varukorg är tom