Det gör ingenting om du är skeptisk, kanske är det till och med en fördel så länge som du är nyfiken på vad mindfulness är och kan ge…

Hej,
Som Lovisa Carlman Bydén skriver gör det ingenting om du är skeptisk, kanske är det till och med en fördel så länge som du är nyfiken på vad mindfulness är och kan ge… Läs om hennes erfarenheter nedan:

Resan är slut men det är bara början…

Igår blev jag Diplomerad Mindfulnessinstruktör!

❤️✋🏼Handen på hjärtat – jag var skeptisk.

Och efter 3 månaders utbildning är jag såld.

Hur och varför?

Jag svarar med några av mina erfarenheter:

Medvetenhet – Om mig själv – mina tankar, känslor, kropp och beteende. Jag är medveten om mig själv på ett helt annat sätt än innan. Jag kan observera mig själv, hur jag reagerar, få distans till mina tankar och jag tror inte på allt jag tänker. Jag är i också mer grundad i min kropp och känner kroppens signaler tydligare.

Stress – Det har blivit tydligt för mig att många gånger skapar jag själv den stress jag upplever helt i onödan genom att fastna i tankar, oroa mig, älta och sträva – ofta på grund av att sinnet reser fram och tillbaka i tiden och ältar det som varit eller oroar sig för det som ska ske.

Verktyg – Jag har fått verktyg för att omedelbart lugna sinnet och sänka stressnivån, till ex. genom en enkel andningsövning….

 

Läs hela hennes inlägg på Linkedin här >>

Och är du själv intresserad av att utveckla dig professionellt och/eller personligen genom en forskningsbaserad utbildning så kan du läsa mer om den utbildning som Lovisa har gått här nedan. Varmt välkommen med ett öppet sinne och en dos nyfikenhet.
Psst, vi på Mindfulnesscenter firar 15 år i år och har därför sänkt priset med mer än 30%. 
Vänliga hälsningar
Ola Schenström, läkare, författare och grundare av Mindfulnesscenter 2007.
Mini Cart 0

Din varukorg är tom