Om oss

Mindfulnesscenter är Sveriges ledande utbildare inom mindfulness och grundades 2007 av Ola Schenström. Ola är läkare sedan mer än 35 år och specialist i allmänmedicin. Han är en av Sveriges ledande experter på mindfulness, utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.

Vi riktar oss till dig som är nyfiken och vill lära dig mer om vad mindfulness/medveten närvaro är och kan ge. Både företag och privatpersoner anmäler sig till våra utbildningar, antingen för att hitta verktyg för sin egen del eller för att leda andra. Vi har utbildat många inom framförallt vården, psykiatrin, företagsledning och inte minst inom skolan. Barn och ungas psykiska hälsa (så som förskola, skolan, idrott, föreningslivet m.fl.) är, och kommer alltid att vara, ett viktigt arbetsområde för oss på Mindfulnesscenter.

Vi utbildar kontinuerligt handledare och instruktörer inom mindfulness, samarbetar med forskare, genomför föreläsningar, skräddarsyr utbildningspaket för större grupper, företag och organisationer samt skapar e-kurser för dig som vill träna mindfulness själv online. Våra utbildningar kan genomföras såväl vid fysiska träffar som online.

Vi har huvudkontor i Lomma, men har också medarbetare i Stockholm och Göteborg samt konsulter som vi samarbetar med. Vi har dessutom ett nätverk av instruktörer i vilket fler än 3 200 mindfulnessinstruktörer ingår. Vi tar därför uppdrag över hela landet.

Vi är ledande i Sverige vad gäller att ta fram produkter för mindfulnessträning. Bland annat erbjuder vi Sveriges mest använda träningsprogram i mindfulness "Här & Nu" sam ett ytterligare tiotal e-kurser.

För oss på Mindfulnesscenter är det viktigt att våra utbildningar och program vilar på en vetenskaplig grund. Vi samarbetar därför sedan tio år med flera universitet. Läs mer här.

Varmt välkommen till oss!

Ola

Ola Schenström

är grundare av Mindfulnesscenter, läkare, författare och mindfulnesslärare med mer än 35 års erfarenhet. Han är en av Sveriges ledande experter på mindfulness och grundaren till Mindfulnesscenter.

Anna Schenström

Medgrundare, läkare, utbildad lärare i Mindful Self-Compassion vid CMSC,  USA.

Är du nyfiken på att veta mer om våra lärare?

Lämna en kommentar

Mini Cart 0

Din varukorg är tom