Välkommen till Sveriges ledande utbildare i mindfulness

Sedan 2007 har vi (Dr. Ola Schenström m.fl.) erbjudit utbildningar, kurser, retreater och träningsprogram/ljudfiler i mindfulness (medveten närvaro), både online men också på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verktyg för dig som vill må och fungera bättre i livet men också för dig som vill lära dig att leda andra i mindfulness. Nedan hittar du vårt aktuella utbud 👇🏻

*Erbjudandet gäller 17/5-31/7-2024 och går ej att kombinera med andra rabatter. 

Utbildningar, kurser och retreater

För dig som är nyfiken och vill lära dig mer om mindfulness (medveten närvaro) och medkänsla, oavsett om du vill leda andra eller hitta verktyg för att ta hand om dig själv.

bli instruktor i mindfulness (3)
utbildningsdagarna
Lär&Led

MINDFUL QIGONG
träna online

 


Påbyggnadsutbildningar – enbart för dig som är instruktör

För dig som är utbildad mindfulnessinstruktör och vill fördjupa dina kunskaper inom mindfulness (medveten närvaro) och medkänsla.

veckomeditationer
naturen
skolan
meditationsretreat
utbildning instruktor steg 2

 

 

Individuell coachning

För dig som vill få personlig vägledning i din mindfulnessträning, oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet.

coachning ola schenström
COACHNING

📍Mindfulness i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Några av våra utbildningar och kurser i mindfulness kan du välja att gå på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö.

📍I Stockholm får du träffa vår erfarna instruktör Ola Lundström som håller ‘introduktionsdagen’ och ‘instruktörsutbildningen’ i Hälsans Hus fina lokaler på Fjällgatan. Du kan även gå vår påbyggnadsutbildning ‘Mindfulness i Naturen’ och då träffas ni i vackra Nackareservatet.

📍I Göteborg får du träffa vår erfarna instruktör Beatrice Blidner som håller ‘introduktionsdagen’ och ‘instruktörsutbildningen’ på Fungera i centrala Göteborg. Du kan även gå vår påbyggnadsutbildning ‘Mindfulness i Naturen’ och då träffas ni i vackra Delsjön.

📍I Malmö får du träffar vår erfarna instruktör Ola Schenström som håller ‘introduktionsdagen’ och ‘instruktörsutbildningen’ på plats i Lomma, strax utanför Malmö. Du kan även gå vår påbyggnadsutbildning ‘Mindfulness i Naturen’ och då träffas ni i vackra Alnarpsparken strax utanför Lomma.

Läs mer under respektive utbildning längre upp på sidan 👆🏻

studentrabatt

 

Är du student vid universitet och högskola har du möjlighet att söka studentplats till instruktörsutbildningen, online. Du ansöker genom att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv, var och vad du studerar och hur långt har du kvar på din utbildning. Berätta gärna hur du kom i kontakt med mindfulness, hur du använder du mindfulness idag och på vilket sätt vill du använda det i framtiden. Skicka brevet direkt till Ola Schenström på ola@mindfulnesscenter.se så återkommer han till dig med en eventuell rabattkod.

 

seniorrabatt

Är du senior (65+ eller är pensionär av annat skäl)? Då får du 30% rabatt på instruktörstörsutbildningen, när du väljer att gå online. Det enda du behöver göra är att använda rabattkoden senior30 i kassan.

Mini Cart 0

Din varukorg är tom