Vill du delbetala? Du väljer enkelt antal månader i kassan.

Välkommen till Sveriges ledande utbildare inom mindfulness

Sedan 2007 har vi på Mindfulnesscenter, genom Dr. Ola Schenström som tillsammans med erfarna mindfulnesslärare, erbjudit utbildningar, kurser och retreats i mindfulness.

Vi riktar oss till dig som vill lära dig att leda andra i mindfulness och/eller till dig som vill hitta verktyg för att själv må och fungera bättre. 

Nedan hittar du vårt aktuella utbud av kvalitativa introduktionsdagar, instruktörsutbildningar, kurser, retreats, påbyggnadsutbildningar (för dig som redan är instruktör) och individuell coachning. Missa inte vår helt nya produkt ‘Mindfulness Live’ där du under ett helt år får träna och fördjupa din medvetna närvaro, live, i gemenskap. Vill du träna mindfulness online erbjuder vi även ett stort utbud av forskningsbaserade e-kurser och ljudfiler, börja träna online här >>

Grundutbildningar, kurser och retreats

För dig som är nyfiken och vill lära dig mer om mindfulness (medveten närvaro) och medkänsla, oavsett om du vill leda andra eller hitta verktyg för att ta hand om dig själv.

mindfulness live
introduktionsdag mindfulness
bli instruktor i mindfulness
utbildningsdagarna
kurs sjalvmedkansla

retreat
grundkurs i mindfulness
trana mindfulness online

 


Påbyggnadsutbildningar, kurser och retreats

För dig som är utbildad mindfulnessinstruktör och vill fördjupa dina kunskaper inom mindfulness (medveten närvaro) och medkänsla.

naturen
retreat
meditationsretreat
steg 2

 

Individuell coachning

För dig som vill få personlig vägledning i din mindfulnessträning, oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet.

coachning i mindfulness
coachning i mindfulness

 

studentrabatt

 

Är du student vid universitet och högskola har du möjlighet att söka studentplats till instruktörsutbildningen, online. Du ansöker genom att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv, var och vad du studerar och hur långt har du kvar på din utbildning. Berätta gärna hur du kom i kontakt med mindfulness, hur du använder du mindfulness idag och på vilket sätt vill du använda det i framtiden. Skicka brevet direkt till Ola Schenström på ola@mindfulnesscenter.se så återkommer han till dig med en eventuell rabattkod.

 

seniorrabatt

Är du senior (65+ eller är pensionär av annat skäl)? Då får du 30% rabatt på instruktörstörsutbildningen, när du väljer att gå online. Det enda du behöver göra är att använda rabattkoden senior30 i kassan.

 

Mini Cart 0

Din varukorg är tom