Fördjupa dina kunskaper inom mindfulness

Välkommen till Sveriges ledande utbildare inom mindfulness. Vi har hittills utbildat ca 3 000 instruktörer enligt ett koncept som är positivt utvärderat i svensk forskning. Vår vision med Mindfulnesscenter är att göra träningen i mindfulness/medveten närvaro brett tillgänglig i samhället – inom arbetsliv, ledarskap, vård, skola, äldreomsorg, privatliv och idrott, så att många fler kan må och fungera bättre.

vi fyller 15

Vi erbjuder kvalitativa instruktörsutbildningar, kurser, retreater, påbyggnadsutbildningar och individuell coachning, både för dig som är nybörjare och nyfiken att lära dig mer om mindfulness men även för dig som redan är mindfulnessinstruktör och vill fördjupa dina kunskaper ytterligare. Vill du träna mindfulness online har vi även ett 10-tal e-kurser, läs mer om dem här >>.  Varmt välkommen till oss 💙

Grundutbildningar

För dig som vill få en grundläggande kunskap och kompetens att leda och ta hand om dig själv, individer eller grupper i mindfulness, utan tidigare erfarenhet.

introduktionsdag i mindfulness
INSTRUKTÖRSUTBILDNING

 

Mycket nöjda kunder

Mindfulnesscenter grundades 2007 av Dr Ola Schenström, en av Sveriges ledande experter inom mindfulness, läkare sedan mer än 35 år och författare. Vi vet att våra utbildningar är mycket omtyckta och vi får väldigt fin respons från våra kursdeltagare.

Tack för en fantastiskt givande och fin utbildning, jag upplever att den präglas av både kompetens och mycket värme.
– Erik Jonsson, 2021

En fantastisk utbildning som lämpar sig perfekt i onlineutförande. Upplägget fungerar utomordentligt bra, samtidigt som atmosfären är både hjärtlig och personlig. Rekommenderas varmt!
– Fredrik Spett, 2021

🎥  Se när Gabriella Svanberg, legitimerad psykolog, berättar om instruktörsutbildningen. Se filmen (30 sek) här >>

Intresseanmälan

Vill du veta mer eller har frågor innan du anmäler dig? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.


Kurser och retreater

För dig som är nyfiken och vill fördjupa dig inom mindfulness och medkänsla, oavsett om du är nybörjare eller utbildad instruktör.

kurs sjalvmedkansla
MINDFULNESSRETREAT I NATUREN
kurs kreta


Påbyggnadsutbildningar, kurser och retreater

För dig som är utbildad mindfulnessinstruktör Steg 1 och vill fördjupa dina kunskaper ytterligare.

veckomeditationer
naturen
retreat instruktorer
meditationsretreat
mindful qigong

steg 2


mindfulness i skolan

mindfulness arbetsplatsen

 

Individuell coachning

För dig som vill få personlig vägledning i din mindfulnessträning, oavsett om du är nybörjare eller har lång erfarenhet.

coachning i mindfulness
coachning i mindfulness

 

 

studentrabatt

 

Är du student vid universitet och högskola har du möjlighet att söka studentplats till introduktionsdagen och instruktörsutbildningen Steg 1 och få hela 70% rabatt. Du ansöker genom att skriva ett personligt brev där du berättar om dig själv, var och vad du studerar och hur långt har du kvar på din utbildning. Berätta gärna hur du kom i kontakt med mindfulness, hur du använder du mindfulness idag och på vilket sätt vill du använda det i framtiden. Skicka brevet direkt till Ola Schenström på ola@mindfulnesscenter.se så återkommer han till dig.

 

seniorrabatt

Är du senior (65+ eller är pensionär av annat skäl) får du 50% rabatt på introduktionsdagen och hela instruktörstörsutbildningen Steg 1. Det enda du behöver göra är att använda rabattkoden senior50 i kassan.

 

Mini Cart 0

Din varukorg är tom