Bli ambassadör för Mindfulnesscenter

bli ambassadör

Ambassadörsprogrammet, f.d. Affiliate-programmet, syftar till att du som instruktör, på ett enkelt sätt, ska kunna sprida mindfulness (medveten närvaro) i samhället så att fler ska kunna hantera livets upp och nedgångar.

Du får provision och ditt nätverk får rabatt. Vi vill med detta program även skapa gemenskap och inspiration och du kommer löpande att få digitala marknadsföringstips, inbjudningar till Ambassadörsträffar och det är helt gratis att vara med.

Detta får du:

1️⃣ Du får en personlig rabattkod som ger rabatt och provision.

Observera att du får rabatt men inte provision när du använder rabattkoden för att själv betala en utbildning eller e-kurs.

2️⃣ Du får tillgång till vår Ambassadörsshop
Om du har egna kurser i mindfulness och vill att e-kursen ska ingå i priset ut mot din kund, kommer du enkelt kunna gå in och beställa e-kurser med 50% rabatt (du får 30% i provision och de får 20% rabatt). Det enda du behöver göra är ange mailadresser till dina deltagare i beställningen så ser vi till att de får tillgång till e-kursen.

3️⃣ Du får tillgång till en ny flik via ditt instruktörslogin med tips och trix på hur du som Ambassadör och instruktör kan marknadsföra dig digitalt.

4️⃣ Du blir inbjuden till online-träffar för att dela erfarenheter med andra Ambassadörer (idag är vi ca. 110 st aktiva ambassadörer).

5️⃣ Du får möjlighet att tillsammans med oss utveckla och utvärdera Mindfulnesscenter framtida produkter och satsningar. TILLSAMMANS GÖR VI SKILLNAD 🧡

Detta behöver du: 

1️⃣ Du behöver vara diplomerad instruktör hos oss på Mindfulnesscenter

2️⃣ Du har ett företag registrerat för f-skatt* eller möjlighet att ta emot en självfaktura, detta för att vi ska kunna göra utbetalningar enligt skatteverket.

 

💰Ett räkneexempel: Om en person bokar instruktörsutbildningen med din rabattkod får du 1192kr (exkl. moms) i provision.

 

Kolla gärna på nedan film där Christel Lilja berättar om hur hon jobbar som Ambassadör (f.d. Affiliateprogrammet)

 

ANSÖK HÄR:

  • Vänligen dubbelkolla dina siffror en extra gång.

(Om du mot förmodan får ett meddelande om att mailadressen redan finns, kan du istället godkänna villkoren genom att skicka ditt företagsnamn, org. nr, din bank och ditt kontonummer (inkl. clearring) direkt till support@mindfulnesscenter.se så återkommer vi med din rabattkod och mer information)

*Om du inte har ett företag men ändå vill förmedla en rabatt till ditt nätverk kan du enkelt kontakta oss på support@mindfulnesscenter.se så fixar vi en rabattkod som ger 20% rabatt på alla våra e-kurser. 

Mini Cart 0

Din varukorg är tom