Den bästa investeringen jag gjort i mitt liv.

Orden är Marita Surells efter instruktörsutbildningen Steg 1 i mindfulness – på bilden tillsammans med undertecknad.

Här är effekterna av Maritas träning:

ASTMAN
Med intensiv träning i fyra veckor (2-3 gånger om dagen) i att ta hand om mig själv försvann min astma. Jag har slutat helt med min astmamedicin.

VÄRKEN
Jag har tidigare gått till kiropraktor, massör, sjukgymnast, fått akupunktur, laserbehandling mot stela muskler mm. Jag har under de senaste 25 åren lagt ner tusentals kronor och har inte blivit ett dugg bättre i höfterna, nacken, skuldrorna och ländryggen. Med min fortsatta mindfulnessträning har mina besvär nästan försvunnit, helt otroligt!

SNUSET
Mitt i min personliga utveckling så har jag slutat att snusa, jag har snusat i 20 år.

FAMILJ OCH VÄNNER
Min familj och närmsta vänner undrar vad som har hänt med mig då de upplever mig lugn, trygg och här och nu.
Innan utbildningen uttryckte ofta mina vänner att jag hade ADHD eller att jag var en ”duracellkanin”. Jag instämmer helt!

LUGN AV SOAS
Jag har även upptäckt att jag har varit otroligt hård emot mig själv. Det har inneburit att jag aldrig har kopplat av till 100%.
Jag har anammat är SOAS. Stanna upp, Observera, Acceptera (=se verkligheten som den är – just nu), Svara eller Släppa taget. Blir lugn och harmonisk.

MINDRE DÖMANDE
Jag har blivit mindre dömande mot mig själv och andra. Jag har blivit mer nyfiken och har ett mer aktivt lyssnande.

TACKSAM
Jag är så tacksam för att jag just anmälde mig till instruktörsutbildningen. Det är den absolut bästa investeringen jag har gjort i mig själv!

Varför inte börja med att gå vår introduktionsdag och prova själv!?

Vi har sänkt priset på denna dag med 50% och med mer än 30% på vår instruktörsutbildning med anledning av vårt 15-årsjubileum.

Mindfulness är användbart inom de flesta livsområden – professionellt eller privat. Vi har säkert haft ett 100-tal olika yrkeskategorier representerade och många privatpersoner som deltagare.

Varmt välkommen till en investering för livet, Dr Ola Schenström.

Mini Cart 0

Din varukorg är tom