Ola gĂ€star Lyckopodden 🎧

Ola Schenström gÀstar idag (3:e oktober 2023) Lyckopodden med revolutionerande kunskap om just mindfulness. Ola Àr lÀkare sedan 35 Är tillbaka och specialist i allmÀnmedicin. Han har tidigare varit verksamhetschef pÄ en vÄrdcentral i LuleÄ i över 20 Är. För ungefÀr 15 Är sedan grundade han Mindfulnesscenter i syfte att sprida kunskap och implementera mindfulness i samhÀllet pÄ riktigt.

Dagens samtal Àr fullproppat med massor av viktig kunskap och information om mindfulness. Vi börjar avsnittet med en kort meditation och fortsÀtter dÀrefter prata om varför mindfulness skulle kunna revolutionera hela vÀrlden. Vi pratar om den teknologiska utvecklingens frammarsch vs. medvetenhetens utveckling, om AI och varför mindfulness kommer rÀdda mÀnniskoarten pÄ jorden, och slutligen om varför mindfulness hjÀlper dig minska dina egna triggerpunkter.

 

 lyssna hÀr

đŸŒ» Är du nyfiken pĂ„ att lĂ€ra dig mer rekommenderar vi vĂ„r kurs ‘ANDRUM – en grundkurs i mindfulness’ med Jessica Hedin med start 19:e oktober, fem tillfĂ€llen – helt online. Jag vill veta mer >>

Dela gĂ€rna eventet via Facebook och Linkedin nedanđŸ‘‡đŸ»

Mini Cart 0

Din varukorg Àr tom