Effekter av mindfulnessträning

Det är med stort intresse och stor glädje som jag just nu läser ett stort antal berättelser över vad mindfulnessträning har gett dem som tränat efter vårt Här&Nu program i mindfulness. Här är några rader från Lisa, en av de blivande instruktörerna:

“Träningen har för mig verkligen gett resultat. Jag upplever ett mycket större lugn än jag någonsin känt, jag är mer varse mina kroppssignaler och jag känner att jag bättre kan hantera bland annat mitt jobb som jag inte trivs på. Jag känner mig mer öppen för andra människor och jag är mindre irriterad. Känner att jag kan släppa irritation och negativa tankar på ett bättre sätt. Jag ödslar inte lika mycket energi på negativa tankar. Skillnad har även märkts och kommenterats av min man, vänner och mina arbetskamrater. Mitt inre lugn ger mig kraft och kreativiteten har ökat betydligt. Jag sover mycket bättre. Under dessa veckor har jag också kommit igång med att gå ner i vikt för att öka min hälsa. Jag spar energi genom att vara mer i nuet fast jag måste fortsätta med att träna på att inte värdera och döma det som händer runt omkring mig, utan se vad som händer just nu, ta tag i situationerna när de kommer och lösa det som ska lösas då.

Det har också varit en intressant upplevelse att introducera mindfulness på min arbetsplats fler av de som deltagit i mina grupper har genom de egna erfarenheterna av övningarna blivit mer intresserade och det är särskilt roligt att vi fått en rutin på att starta våra avdelningsmöten med en kortare övning.

Mindfulness är för mig ett livslångt engagemang där jag på ett öppet och nyfiket sätt lever livet medan det pågår.”

 

Du är varmt välkommen till vår instruktörsutbildning!
Se plats och tid på vår hemsida https://www.mindfulnesscenter.se/mindfulness-kurser-utbildningar//

Som vanligt är du alltid välkommen att kontakta oss om du vill ha en mer personlig kontakt eller få svar på frågor.

När du bestämt dig- anmäl dig så fort som möjligt. Våra utbildningar blir snabbt fullbokade!

Hjärtliga hälsningar,
Ola

ola_ny

Ola Schenström, läkare sedan mer än 35 år, mindfulnesslärare utbildad vid Center for mindfulness i USA, författare till boken Mindfulness i vardagen.

Lämna en kommentar

Mini Cart 0

Din varukorg är tom