Lös dina sömnproblem med hjälp av mindfulnessappen ”Prova på mindfulness – för Fokus och Energi”

I dagens Aftonbladet wellness presenteras fem appar för avslappning som ska hjälpa till med att få bättre sömn.

Anledningen till att man har svårt att somna, eller svårt att somna om ifall man vaknar på natten, är ofta att tankar snurrar i huvudet. Det kan vara händelser från dagen eller planering för nästa dags aktiviteter som kommer upp och ofta kan en känsla av stress och oro infinna sig.  Oro för hur det kommer att gå och inte minst oro för hur trött du kommer att vara imorgon. Det som händer är att hjärnans vakenhetssystem slår igång och för att kunna få den goda sömn vi så väl behöver för att återhämta oss så måste vi komma iväg från tankarna.

Med hjälp av mindfulnessträning kan du få hjälp med att komma bort från de snurrande tankarna uppe i huvudet genom att i stället rikta din uppmärksamhet ut i kroppen.

I veckan har vi lanserat vårt nya träningsprogram Mindfulness för Fokus och Energi, programmet är internetbaserat och köps via datorn. Du får då tillgång till >appen för iPhone och Android.

I detta program får du möjlighet att i 2-4 veckor testa på vad mindfulnessträning kan göra för skillnad för din sömn.

 
Många som redan provat berättar att de märkt stor skillnad, tex som Catharina Claensius, Stora Uppåkra säger:

“Tidigare kunde jag inte sova mer än 2-3 timmar i sträck, men nu sover jag gott upptill 6 timmar.Mindfulnessträningen har gett mig bättre sömn och mer energi. Fantastiskt på så kort tid!”

Så om du har problem med din sömn och vill ha långsiktig förändring, testa e-kursen Mindfulness för Fokus och Energi”! Det enda sättet att få veta är att prova …

Hjärtliga hälsningar,
Ola

 
ola_ny

Ola Schenström, läkare sedan mer än 35 år, mindfulnesslärare utbildad vid Center for mindfulness i USA, författare till boken Mindfulness i vardagen.

Lämna en kommentar

Mini Cart 0

Din varukorg är tom