Mindfulnessvecka i grekiska byn Lendas

Har du någon gång önskat dig en hel vecka där du har all möjlighet att bara vara och utveckla dig genom mindfulness, och det dessutom i en härlig, varm och rogivande miljö?

Kan du se framför dig hur du sitter i skuggan av ett olivträd, blundar och observerar vad som pågår inom dig och runt omkring dig… Visst låter det härligt!

Den 16-23 september leder jag en kurs i mindfulness på i byn Lendas på Kretas sydkust. Mycket av kursen kommer att ägnas åt meditation och utforskande av vad mindfulness är. Balans och lugn och ro är viktiga teman liksom hur vi hanterar tankar, känslor och kroppsliga förnimmelser. Hur vi kan få mer glädje i livet genom ökad närvaro liksom hur vi möter svårigheter i livet är andra centrala teman. Kursen pågår utomhus – vädret är stabilt vid denna tid på året . Måndag –torsdag är kursdagar.

Varje dag har vi två pass, ett morgon pass fram till lunch, en rejäl paus på cirka fyra timmar mitt på dagen och sedan ett eftermiddags/kvällspass fram till middag.

Vi kommer att blanda praktiska övningar med utforskande och teori.

Se gärna hur vackert det är på Lendos i denna videon video, där jag dessutom berättar mer om kursen.

Jag själv ser mycket fram emot kursen. Dessutom kommer min hustru Anna och våra barn Bella och Max att följa med och förlänga sommaren med bad och picknick på de små stränderna runt Lendas.

Vill du lära dig TA BÄTTRE HAND OM DIG SJÄLV så är vår KURS PÅ KRETA I SEPTEMBER – i MINDFULNESS och MEDKÄNSLA ett…

Posted by Mindfulnesscenter on Tuesday, February 18, 2020

Så, tycker du också att det låter lockande? Ta gärna kontakt med oss om du är intresserad av att delta.

Kursen är redan fylld till hälften så vill du vara säker att vara en av de max 20 deltagarna så vänta inte för länge!

Välkommen, varma hälsningar från Ola

ola_ny

Ola Schenström, läkare sedan mer än 35 år, mindfulnesslärare utbildad vid Center for mindfulness i USA, författare till boken Mindfulness i vardagen.

 

Lämna en kommentar

Mini Cart 0

Din varukorg är tom