Varmt välkommen den 26:e september 2023 – helt kostnadsfritt.

Vi vill varmt rekommendera dig/er att komma till Kunskapsdagen om mindfulness (ingen kostnad) på Malmö universitet den 26:e september 2023. Jag, Ola Schenström, kommer att inleda föreläsningarna och följs sedan under dagen av flera talare som är utbildade i mindfulness hos oss på Mindfulnesscenter.

FULLBOKAT – VÄNTELISTA: alla föreläsningar kommer att spelas in och finnas tillgängliga på universitetets hemsida. Vi kommer även skicka ut ett mail med information om detta längre fram så att du enkelt kan hitta dem. 

Kunskapsdagen samlar forskare, praktiker och intresserade under en dag där mindfulness står i fokus. Varmt välkomna att lyssna till kända namn inom området som delar sina personliga erfarenheter samt forskning. Programmet erbjuder allt ifrån hur vi kan utöva mindfulness och använda det som möjlig strategi för att hantera motgångar, till hur mindfulness kan vara hjälpsamt i arbetslivet, i idrotten och i skolan.

Genom en donation har universitetet stärkt sin forskning inom mindfulness och denna dag är en del av detta. Agartha, ett Malmöbaserat och familjeägt investmentbolag, har genom donation möjliggjort satsningen.

Kunskapsdagen är helt kostnadsfri och bjuder dig på vegansk och nötfri fika och lunch.

Anmal dig

💜 Biljetter till Dr. Deepak Chopra tillhandahålls av Agartha AB genom att du skickar e-post till: dali@agartha.com – först till kvarn!

ola

Allt gott till er alla och ta väl hand om er.
Ola Schenström, läkare, författare, grundare av Mindfulnesscenter.

Dela gärna eventet via Facebook och Linkedin nedan👇🏻

Mini Cart 0

Din varukorg är tom