Mindfulness och medkänsla PAKET - E-kurs & Bok

Julerbjudande 15% t.o.m 2/1-19 Förmågan att visa medkänsla med sig själv är grunden för god självkänsla. Medkänsla går bra att träna själv på egen hand med hjälp av vår e-kurs och Dr Ola Scenströms nya bok 52 vägar till medkänsla som ger dig en övning per vecka under hela 2019.
790,00 kr   670,00 kr
Lägger i varukorgen
Mindfulness och medkänsla PAKET - E-kurs & Bok

Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra

E-kurs

Det positiva är att vi människor i hög grad, med små doser träning, kan utveckla vår förmåga till medkänsla med oss själva och andra. Detta faktum har också stöd i senaste års hjärnforskning. Övningarna i det här programmet består dels av meditationsövningar och dels av olika vardagsövningar. Ca 75% av oss har lättare att visa medkänsla med andra än med oss själva. Medkänsla med oss själva är därför en viktig del i det här programmet. Totalt omfattar programmet ca 10 timmar träning. Du får lyssna på korta ljudfiler(lektioner) på några minuter ett par gånger per vecka och sen ca 15 minuters träning per dag. Gör ingen utvärdering förrän du gått igenom hela programmet

Mindfulness och medkänsla bidrar till bättre relationer, högre livskvalitet, mindre stress, bättre förmåga att hantera svårigheter – hemma och på jobbet- mindre avstånd människor emellan. Ja, till ett bättre mer mänskligt samhälle. Vi ser med träning mer till vad som förenar oss som människor än vad som skiljer oss åt. En attityd som är viktigare idag än kanske på mycket länge.

Mindfulness och medkänsla bidrar till hållbar utveckling på individ-, grupp- och samhällsnivå. 

Hur går träningen till?

Mindfulness kan du träna på egen hand genom de självinstruerande program som vi har utvecklat. Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra är ett program som innehåller 6 steg (veckor). Träningen sker en gång per dag 15 minuter varje gång. Du kan genomföra träningen i din mobiltelefon, på läsplatta eller i din dator.

Träningsprogrammet innehåller

Stresstest och Mindfulnesstest som du kan välja att
genomföra innan och efter programmet.

Mindfulnessövningar:

Andningsankaret, Kroppskanning, En stilla stund, Meditation för tankar och känslor, Paus för medkänsla med sig själv, Kärleksfull vänlighet med mig själv och andra, Kärleksfull vänlighet, Medkänsla med sig själv, andra och alla, Kärleksfull vänlighet och medkänsla

Vardagsövningar exempel:
Vänlig uppmärksamhet, Vänlig medvetenhet, Medkänsla med mig själv och andra

Under dokument hittar du ett flertal dokument kopplade till de olika stegen som du kan skriva ut och ha till din hjälp. Du kan under hela programmet följa din träning. Det finns möjlighet att skriva dagbok och välja olika intentioner med träningen.

Pris

  • Mindfulness och medkänsla - med sig själv och andra, ord.pris 595 kronor inkl. moms
  • 52 vägar till medkänsla, ord.pris 195 kronor inkl. moms (Boken släpps den 28.e december 2018 och kommer att skickas till dig i januari 2019).

Efter genomgånget program har du kvar det och kan repetera de övningar du vill. Det finns ingen begränsning i tid.

Om du vill ge bort ett e-kursen till någon annan så kan vi hjälpa dig med detta, kontakta då marie@mindfulnesscenter.se

Se gärna videopresentation av programmet här: