Mindfulness för nybörjare

Är du nyfiken på vad mindfulness kan göra för dig och ditt välmående. Kanske stressar du för mycket och upplever stor splittring av din uppmärksamhet, känner dig trött, lite orolig eller upplever smärta och lidande på något sätt. Då är Mindfulness för nybörjare ett bra insteg till att börja träna mindfulness.
265,00 kr
Lägger i varukorgen
Mindfulness för nybörjare

Korta övningar för dig som är nyfiken på mindfulness och vill prova i all enkelhet

Kanske stressar du för mycket och upplever stor splittring av din uppmärksamhet, känner dig trött, lite orolig eller upplever smärta och lidande på något sätt. För dig som har ont om tid men ändå vill uppleva vad mindfulness kan göra för ditt välmående.

Övningarna på cd´n är lite kortare och endast ca 5-10 minuter, därtill får du en hel introduktions-CD som du kan lyssna på för att få större förståelse för mindfulnessträningen och de övningar som ingår.

CD 1 - Introduktionsskivan

Introduktionsskivan ger dig en bra grund för att förstå vad mindfulness är, vad som sker i din kropp och hjärna. Du kommer förstå varför mindfulness fungerar så väl för de som lider av stress, sömnbesvär och kronisk smärta - samtidigt som man ökar livskvalitén i övrigt. Man blir mer medveten om den enda stund vi egentligen har, vilket är just nu.

CD 2 - Övningsskivan

Övningsskivan ger dig små korta blandade övningar på ca 5-10 minuter som du kan göra när du kan ta dig tiden. Perfekt som ett smakprov till mindfulness.

Du får följande övningar:

  1. Introduktion till övningarna
  2. Andningsövning 5,20 min
  3. Kroppscanning 10,55 min
  4. Stående Meditation 10,22 min
  5. Gående Meditation 6,07 min
  6. Sittande Meditation 10,00 min
  7. Sittande Yoga 14,48 min
  8. Kärleksfull Vänlighet 7,56 min

Fri frakt och garanti

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige med 14 dagars ångerrätt och följer konsumentköplag för näthandel. Varan i obruten förpackning vid retur.

Leveranstider

Utleverans från vårt varulager inom 2-3 dagar, sedan tillkommer postens leveranstider för brev och paket.

Mp3

Vid köp av CD-skiva får du direkt tillgång till MP3-fil för nedladdning under "Mina Sidor"  Se vårt Mp3 sortiment.