Mindfulness grundkurs för hemarbetande start 3 nov online

Denna kurs vänder sig till dig som på grund av Covid-19 pandemin arbetar mestadels hemifrån och vill hitta nya sätt att öka din närvaro, effektivitet och arbetsglädje genom enkla övningar för fokus och återhämtning.
kl. 16-17 alla träffar

3 nov, 10 nov, 17 nov, 1 dec, 15 dec 2020

Välj utbildningstillfälle

VÄLJ STAD
STARTDATUM
TIDER/OMFATTNING

Stockholm

PRIS
3400 exkl moms, 4250 inkl moms

Mindfulness grundkurs för hemarbetande

Har du svårt att hålla fokus och prioritera när du jobbar hemma? Tappar du energi och engagemang? Känner du dig ensam och isolerad? Har du svårt att avgränsa mellan jobb och privatliv?

Det långvariga hemarbetande som många av oss tvingas till genom coronapandemin ställer oss inför nya utmaningar – och möjligheter. Vi lämnas mer till oss själva och behöver hitta sätt att skapa en arbetssituation som blir hållbar och tillfredsställande även när vi inte har arbetsplatsen och kollegor omkring oss.

Mindfulnessträning kan vara ett sätt att ta initiativet och göra medvetna val som ökar både välbefinnande och effektivitet när vi jobbar hemma. Den kan enkelt göras online framför datorn eller med mobilen och det krävs inte mycket tid för att den ska kunna ge effekt.

Mindfulnessträning har vetenskapligt dokumenterad effekt för att förebygga stress, stärka psykisk och fysisk hälsa och leder till ökad närvaro och livskvalité.

Denna kurs på fem gruppträffar på en timme online ger en introduktion till mindfulness i teori och praktik.

Kursens innehåll:

  • Egen träning 1- 2ggr 10 min per dag (5-6 dagar/veckan) med e-kursen Mindfulness grundkurs.
  • Coachning av ledaren och utbyte av erfarenheter med andra deltagare ger fördjupad förståelse för mindfulness och hur du kan tillämpa i din vardag.
  • Praktiska redskap för att ta korta pauser för återhämtning.
  • Hur du kan öka närvaro och effektivitet i jobbet.
  • Ökad närvaro i kommunikation och möten med andra.

Kursledare är Ola Lundström som har lång erfarenhet av mindfulnessträning och är en kunnig och uppskattad pedagog. Han är utbildad i Mindfulnessbaserad stressreduktion (MBSR) och Mindfulnessbaserad Kognitiv Terapi (MBKT) och har arbetat med att förebygga psykisk ohälsa inom skola, arbetsliv och psykiatri. Ola har även handlett medarbetare och ledare i mindfulnessträning inom bland annat Trafikverket, Apoteket AB, Försäkringskassan, BioGaia AB och Svenska Spel.

Online

online

2020-11-03
1+1+1+1+1

kl. 16-17 alla träffar

3 nov 2020,

10 nov 2020

17 nov 2020

1 dec 2020

15 dec 2020

 

3400 exkl moms, 4250 inkl moms
course instructor

Ola Lundström

Q: Var vill du gå utbildningen

Köpvillkor

Relaterade utbildningar

Introduktionsdag online

Introduktionsdag online

Introduktionsdagen ger dig grunderna i vad mindfulness är, oavsett om du vill komma igång med egen träning eller om du…

Online steg 1

Instruktörsutbildning steg 1 hela – online

Välkommen till en unik utbildning till Mindfulnessinstruktör. En utbildning för dig som vill vara med och skapa ett mänskligare samhälle…

Mini Cart 0

Your cart is empty.