Fördjupning i ledarintelligens

Välkommen till Fördjupning i Ledarintelligens – visdomscirkel för MFC instruktörer!

Visdomscirkeln vänder sig till dig som arbetar med ledarutveckling, är ledare själv eller handleder ledare.

Visdomscirkel innebär att vi fångar upp gruppens kollektiva intelligens.

Marika Ronty och Ola Schenström leder denna första kursen tillsammans och kombinerar deras respektive kompetenser.

De kommer även att delge en del av erfarenheterna från det arbete med en koncernledning som de gör tillsammans idag.

Välkommen till en unik studiecirkel online!

Välj utbildningstillfälle

VÄLJ STAD
STARTDATUM
TIDER/OMFATTNING

Stockholm

PRIS
950 inkl moms, 760 kr exkl moms

Syftet är att tränga djupare in i de begrepp som ingår i ledarintelligens med betoning på den själsliga delen som berör varandet, visionen, syftet, meningen, helheten och nödvändigheten av meditation för inre stillhet, klarhet och perspektiv.

Kursen äger rum kl.16-17.30 under tre onsdagar i september 1.9, 15.9 och 29.9.

Du bör före kursstarten ha läst Marikas bok ”Vägen du ännu inte gått – ledarintelligens i själ, hjärta och hjärna”. Boken beställer du antingen genom Adlibris eller Bokus.

Välkommen!
Marika Ronty med sin bok
Marika Ronty med sin nya bok

DINA LÄRARE:

Marika Ronty är legitimerad psykolog med snart fem decenniers erfarenhet av att bidra till människors utveckling, författare, retreatledare och grundare av Amfora Ledarintelligens. Tidigare har Marika varit med att starta upp en ledarskapsmodul inom ExecutiveMBA vid School of Business, Stockholms Universitet där hon arbetade under åtta år. Hennes självskattningstest Leader Intelligence Questionnaire (LIQ) har genomgått vetenskaplig prövning. Hon har mest gjort sig känd genom sin modell för utvecklingssamtal och modellen för ledarintelligens. En ledarskapsmodell som binder ihop själ, hjärta och hjärna. Dessa båda modeller finns beskrivna i ett flertal akademiska uppsatser och några publicerade vetenskapliga artiklar.

Ola Schenström, läkare, författare, en av Sveriges ledande experter på mindfulness och grundaren till Mindfulnesscenter.
Med lång erfarenhet av ledarskap som verksamhetschef på vårdcentral i mer än 20 år, arbetat i divisionen för primärvård i Norrbottens läns landsting, bedrivit utbildning för chefer i mindfulnessbaserat hälsofrämjande ledarskap samt projekt hälsofrämjande arbetsplatser.
Undervisat i mindfulness och ledarskap i Region Skånes 18 månader långa ledarskapskurs 2017.
Ola har också erfarenhet av ledarskap internationellt, han har varit ordförande i Svenska läkare mot kärnvapen och Chair of the Executive Committee i IPPNW (International Physicians for the Prevention of Nuclear War) – mottagare av Nobels fredspris 1985. Ola är tränare i Non Violent Communication (NvC) certifierad av Marshall Rosenberg, grundare av NvC. Ola har, som vice ordförande, suttit i den internationella styrelsen för Center for Non Violent Communication. Han har också varit i aktiv i den svenska styrelsen för Pugwashrörelsen som delade Nobels fredspris 1995 med Joseph Rotblat, en av grundarna till rörelsen.

Online via Zoom

Onlineupplägget underlättas av om du kan sitta i ett ostört rum, gärna ha trådlöst headset och om möjligt fast nätverkskabel till din dator för stabil uppkoppling.

course instructor
Dina lärare

Marika Ronty, Ola Schenström

Marika är legitimerad psykolog med snart fem decenniers erfarenhet av att bidra till människors utveckling, författare, retreatledare och grundare av Amfora Ledarintelligens.

Ola Schenström, läkare, författare, en av Sveriges ledande experter på mindfulness och grundaren till Mindfulnesscenter.
Med lång erfarenhet av ledarskap som verksamhetschef på vårdcentral i mer än 20 år, divisionen för primärvård i Norrbottens läns landsting där han bedrivit utbildning för chefer i mindfulnessbaserat hälsofrämjande ledarskap samt projekt hälsofrämjande arbetsplatser.

Q: Var vill du gå utbildningen

Köpvillkor

BLI INSTRUKTÖR

Bli diplomerad mindfulnessinstruktör hos oss. Välkommen till Sveriges ledande utbildare, hittills 2800 diplomerade.

TRÄNA ONLINE

Med vår app eller via webben kan du enkelt träna mindfulness när och var du vill med våra olika program. Läs mer här

Relaterade utbildningar

Påbyggnadsutbildning på Arbetsplatsen

Denna utbildning ger dig kompetens att arbeta med mindfulness på arbetsplatser. Du får med dig ett fördjupat och arbetsplatsanpassat upplägg…

Instruktörsutbildning Steg 2 – retreat online (alla instruktörer är välkomna)

KAMPANJPRIS! Om du vill fördjupa dig inom meditation och få möjlighet att gå vår utbildning Steg 2 – instruktör, är…

Steg 2 påbyggnad – leda, coacha och utforska

Ta nästa steg i din utveckling som mindfulnessinstruktör – gå vår nya påbyggnadsutbildning för dig som gått Steg 2. Denna…

Mini Cart 0

Your cart is empty.