Få rabatt på vår instruktörsutbildning, online

Studerande vid universitet och högskola har möjlighet att söka studentplats på Mindfulnesscenters instruktörsutbildning, online och få rabatt. Ni studenter är en resursstark grupp unga vuxna med god potential att ta ansvar för er egen hälsa. Stress, oro och nedstämdhet är för många, svår att hantera. Då är mindfulness (medveten närvaro) ett enkelt och värdefullt verktyg samt en hjälp till självhjälp för att skapa balans och bli “en hållbar student”.

Att träna mindfulness som student är ett sätt att normalisera livets stress och motgångar snarare en att problematisera, stressen och pressen som är en del av studenters vardag. Där behöver vi lära att det är en del av livet och hitta ett sätt att förhålla sig till pressen som upplevs. Att prata om och förstå innebörden av självmedkänsla är av stor vikt, då självkritik till stor del är vår värsta fiende.

Hur ansöker jag?

  1. Skriv ett personligt brev där du berättar lite om dig självvar och vad studerar du idag, hur långt har du kvar på din utbildning. Berätta gärna hur du kom i kontakt med mindfulness, hur använder du mindfulness nu och på vilket sätt vill du använda det i ditt framtida liv?
  2. Maila ditt personliga brev till mig, Ola Schenström, här >>
  3. Ola återkommer till dig inom ca 1-2 veckor.

Visste du om att vår instruktörsutbildning är både forskningsbaserad och evidensbaserad. Är du nyfiken kan du läsa mer om forskningen här >>

Mini Cart 0

Din varukorg är tom