BLI INSTRUKTÖR

Bli diplomerad mindfulnessinstruktör hos oss. Välkommen till Sveriges ledande utbildare, hittills 3 000 diplomerade.

TRÄNA ONLINE

Med vår app eller via webben kan du enkelt träna mindfulness när och var du vill med våra e-kurser. Läs mer här >>

FÖR FÖRETAG

Vi skräddarsyr föreläsningar och utbildningar för företag och organisationer. Våra kurser och utbildningar har evidens i svensk forskning.

Referenser

Förändring har känts lättare och jag upplever att jag har förändrat många saker och framför allt mitt mindset sen jag startade utbildningen i mindfulness.

- MINDSET

Personligen kommer jag att ha mycket nytta Mindfulness för att få balans i mitt liv och arbete som i många delar är mycket tekniskt i ett högt tempo.

- BALANS

Just den där lilla pausen i sinnet då jag inser att jag har ett val, att jag handlar medvetet och inte på autopilot – det är vardagsmagi.

- VARDAGSMAGI

Jag har omedvetet jagat framgång, lycka, bättre hälsa, större boenden, fler barn m.m. och glömt bort att jag är i en underbar ålder och tid just, just Nu!

- JUST NU

Tacksamheten för allt jag är, har och skapar just nu har ökat tack vare min resa i mindfulness.

- TACKSAMHET

Tack vare Här & Nu programmet fick jag verktyg till att leva här och nu. Kollegorna uppmärksammade även att jag hade ett ökat lugn och upplevdes som mindre stressad."

- HÄR&NU

Fråga Ola om mindfulness

Ola är läkare sedan mer än 35 år och en av Sveriges ledande experter på mindfulness.

Ola svarar på dina frågor om mindfulness.

SENASTE FRÅGORNA

Jag har en son i 25-årsåldern som jag tror skulle ha hjälp av mindfulnessträning.

Fråga: Hej Ola! Jag har en son i 25 årsålde... Läs mer

januari 31, 2023

Vad är mindfulness, och vem kan ha det mest nytta av det?

Fråga: Vad är mindfulness, och vem kan ha det... Läs mer

september 14, 2022

Är tankar en förvrängning av verkligheten?

Fråga: Hej Jag provade dina mindfulnesskurs... Läs mer

oktober 26, 2021

Vad säger forskningen om medkänsla för ledare?

Fråga: Jag har haft många chefer under min ka... Läs mer

oktober 23, 2021

stresstest


ÄR DU STRESSAD? GÖR VÅRT STRESSTEST

Gör vårt stresstest med 14 frågor för att mäta dina upplevda stress. Testet är utformat av Sheldon Cohen, professor i psykologi.

HUR MINDFUL ÄR DU? GÖR VÅRT MINDFULNESSTEST

Gör vårt mindfulnesstest med 29 frågor för att testa din upplevda grad av mindfulness. FFMQ testet kom 2006 och är ett av de mest använda i mindfulnessforskning. Testet är utformat av Ruth Baer, professor i psykologi. 

PROVA PÅ MEDITATION MED OLA  🎧

Prova på en 6 minuters kroppscanning med Ola Schenström för att gå ner i varv och komma i kontakt med och lyssna på din kropp – en viktig del i mindfulnessträning.

 


mindfulness inom sjuvarden


FÖR DIN EGEN OCH DINA PATIENTERS SKULL

Ge dig själv och dina patienter fler verktyg för att hantera stress, psykisk ohälsa, utmattning, smärta, sömnproblem och många fler vanliga tillstånd i vården genom att gå vår unika utbildning till mindfulnessinstruktör, online eller på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Mindfulness är ett värdefullt komplement till annan behandling i många situationer och tar vara på och utvecklar individens egna resurser och livskvalitet. Man lär sig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val man har i olika situationer.


hållbara medarbetare


MINDFULNESS FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. De stannar också kvar längre på arbetsplatser som arbetar med att öka välmående. Med hjälp av mindfulness kan dina medarbetare få större tillgång till sina resurser och utveckla dem.

Vårt beprövade och forskningsbaserade upplägg online hjälper er att integrera mindfulness på arbetsplatsen som i sin tur ger hållbara medarbetare och ett ökat välmående.

NYHETER

Vad är skogsbad och hur gör man? 🌳

Dr Qing Li har lett forskning om skogsbad i över 15 år. Medan forskning fortfarande pågår, har studier visat att spendera så lite som...

maj 4, 2023

Hjärtfrekvensvariabilitet – ett objektivt bevis på förbättring av autonomreglering genom Qigong och mindfulnessträning.

Hjärtfrekvens och blodtryck varierar från hjärtslag till hjärtslag. Förändringarna påverkas av bl.a. andning, blodkärl och blodvol...

maj 4, 2023

Stor donation till forskning om mindfulness

Vi på Mindfulnesscenter blir oerhört glada när vi ser att fler och fler förstår vad mindfulness och medveten närvaro är och kan ge....

april 3, 2023

BLOGG

Vad gör vi när vi utbildar i mindfulness? Del 2

En första grundläggande konkret del i träningen är uppmärksamhetsträning. Se inlägg från april. En andra del i träningen är medv...

maj 19, 2023

En dikt från Rode

En dikt Möt mig här ❤️ Mitt under näsan på dig, här är ditt liv. Du lever bortanför. Bortanför livet, framför, bakom. Ja...

april 25, 2023

Vad gör vi när vi utbildar i mindfulness? Del 1

Vi hjälper deltagarna med att utveckla ett förhållningssätt till sina tankar och känslor som gör att de VAKNAR UPP till de resurser ...

april 17, 2023

Mini Cart 0

Din varukorg är tom