Vill du delbetala? Du väljer enkelt antal månader i kassan.

BLI INSTRUKTÖR

Gör som ca 3 200 andra och utbilda dig till mindfulnessinstruktör hos oss, online eller på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö.

TRÄNA ONLINE

Med vår app eller i webbläsaren kan du enkelt träna mindfulness när och var du vill med våra forskningsbaserade e-kurser och ljudfiler.

Referenser

Det gör ingenting om du är skeptisk, kanske är det till och med en fördel så länge som du är nyfiken på vad mindfulness är och kan ge…

- NYFIKENHET

Förändring har känts lättare och jag upplever att jag har förändrat många saker och framför allt mitt mindset sen jag startade utbildningen i mindfulness.

- MINDSET

Just den där lilla pausen i sinnet då jag inser att jag har ett val, att jag handlar medvetet och inte på autopilot – det är vardagsmagi.

- MEDVETENHET

Jag har omedvetet jagat framgång, lycka, bättre hälsa, större boenden, fler barn m.m. och glömt bort att jag är i en underbar ålder och tid just, just nu.

- JUST NU

Tacksamheten för allt jag är, har och skapar just nu har ökat tack vare min resa i mindfulness.

- TACKSAMHET

Tack vare Här & Nu programmet fick jag verktyg till att leva här och nu. Kollegorna uppmärksammade även att jag hade ett ökat lugn och upplevdes som mindre stressad.

- HÄR&NU

Fråga Ola om mindfulness

Ola är läkare sedan mer än 35 år och en av Sveriges ledande experter på mindfulness.

Ola svarar på dina frågor om mindfulness.

SENASTE FRÅGORNA

Jag har en son i 25-årsåldern som jag tror skulle ha hjälp av mindfulnessträning.

Fråga: Hej Ola! Jag har en son i 25 årsålde... Läs mer

januari 31, 2023

Vad är mindfulness, och vem kan ha det mest nytta av det?

Fråga: Vad är mindfulness, och vem kan ha det... Läs mer

september 14, 2022

Är tankar en förvrängning av verkligheten?

Fråga: Hej Jag provade dina mindfulnesskurs... Läs mer

oktober 26, 2021

Vad säger forskningen om medkänsla för ledare?

Fråga: Jag har haft många chefer under min ka... Läs mer

oktober 23, 2021

stresstest


ÄR DU STRESSAD? GÖR VÅRT STRESSTEST

Gör vårt stresstest med 14 frågor för att mäta dina upplevda stress. Testet är utformat av Sheldon Cohen, professor i psykologi.

HUR MINDFUL ÄR DU? GÖR VÅRT MINDFULNESSTEST

Gör vårt mindfulnesstest med 29 frågor för att testa din upplevda grad av mindfulness. FFMQ testet kom 2006 och är ett av de mest använda i mindfulnessforskning. Testet är utformat av Ruth Baer, professor i psykologi. 

PROVA PÅ MEDITATION MED OLA  🎧

Prova på en 6 minuters kroppscanning med Ola Schenström för att gå ner i varv och komma i kontakt med och lyssna på din kropp – en viktig del i mindfulnessträning.

 


mindfulness inom sjuvarden


FÖR DIN EGEN OCH DINA PATIENTERS SKULL

Ge dig själv och dina patienter fler verktyg för att hantera stress, psykisk ohälsa, utmattning, smärta, sömnproblem och många fler vanliga tillstånd i vården genom att gå vår unika utbildning till mindfulnessinstruktör, online eller på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Mindfulness är ett värdefullt komplement till annan behandling i många situationer och tar vara på och utvecklar individens egna resurser och livskvalitet. Man lär sig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val man har i olika situationer.


hållbara medarbetare


MINDFULNESS FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. De stannar också kvar längre på arbetsplatser som arbetar med att öka välmående. Med hjälp av mindfulness kan dina medarbetare få större tillgång till sina resurser och utveckla dem.

Vårt beprövade och forskningsbaserade upplägg online hjälper er att integrera mindfulness på arbetsplatsen som i sin tur ger hållbara medarbetare och ett ökat välmående.

NYHETER

STOR LANSERING AV ‘MINDFULNESS LIVE’

Vi är stolta över att äntligen få presentera vårt helt nya ettårsprogram ‘Mindfulness Live’ och du har nu möjlighet att få 75%...

november 24, 2023

🖤 B L A C K W E E K 🖤

Landa tillsammans, i stillhet. Varje dag under en hel vecka har du nu möjlighet att meditera tillsammans med mig Ola Schenström...

november 16, 2023

Ny studie – Mindfulnessträning är bra vid högt blodtryck🩸

och ökad följsamhet till kost som är bra för hjärtat ❤️ Om du har högt blodtryck är du inte ensam. Cirka 1.8 miljoner svensk...

november 15, 2023

BLOGG

SE HIT – alla terapeuter, coacher och många andra 👋🏻

Har du den träning i mindfulness som du behöver i ditt jobb och privat? Så här säger Susann Sjöbom Steiger, samtalsrerapeut (KBT ...

september 11, 2023

OM AI OCH MENINGEN MED ATT VARA MÄNNISKA

Lyssnade du på Max Tegmarks sommarprat om Artificiell intelligens (AI) i veckan (1.8 2023)? Gör det gärna annars. Mycket intressant...

augusti 2, 2023

Ytterligare ett 20-tal instruktörer diplomerade

Nu är vi ca 3 200 st utbildade instruktörer i mindfulness i Sverige. Här kommer ett axplock av erfarenheter: ☀️ Om du själv vil...

juni 19, 2023

Mini Cart 0

Din varukorg är tom