Mindfulness Live

Kanske önskar du som mÄnga andra att fÄ stanna upp lite oftare och leva mer medvetet nÀrvarande?

I januari lanserades ‘Mindfulness Live’. Ett ettĂ„rigt program dĂ€r du fĂ„r möjlighet att trĂ€na och utveckla din medvetna nĂ€rvaro tillsammans med oss och andra likasinnade. NĂ€r du börjar trĂ€na mindfulness regelbundet i grupp kommer du nĂ€mligen att fĂ„ andra förutsĂ€ttningar och verktyg att förhĂ„lla dig till det som sker i ditt liv.

MÄlgrupp: För dig som alltför ofta kÀnner dig stressad, orolig och kanske sover dÄligt. För dig som helt enkelt inte fÄr till din regelbundna trÀning och vill öka ditt vÀlbefinnande och din nÀrvaro i livet.
Förkunskaper: 
Du behöver inte ha nÄgra tidigare erfarenheter av mindfulness eller meditation. Bara ett öppet och nyfiket sinne.
Ord. pris: 995 kr/mÄnad
Ditt pris: 0 kr

Vi vill nu att fler ska fĂ„ möjlighet att prova detta koncept och har dĂ€rför bestĂ€mt oss för att du, under april mĂ„nad, fĂ„r prova programmet HELT GRATIS! 💛  och du förbinder dig inte till nĂ„gonting.

 

Detta ingĂ„r đŸ‘‡đŸ»

 

đŸ‘©đŸŒâ€đŸ’» Live-meditationer varje vardag

Vi mediterar 15 minuter – tvĂ„ gĂ„nger per dag – varje vardag (ej röda dagar) – live och online med ett 20-tal noggrant utvalda instruktörer. Syftet Ă€r att fĂ„ till din regelbundna trĂ€ning – i gemenskap. Du vĂ€ljer sĂ„klart vilka tider som passar dig bĂ€st och du kommer nĂ€r du vill och kan, precis som du ÄR.

SCHEMA:

MĂ„ndagar kl. 7 – 7.15 och 12.30 – 12.45
Tisdagar kl. 7 – 7.15 och kl. 12.30 – 12.45
Onsdagar kl. 7 – 7.15 och 12.30 – 12.45
Torsdagar kl. 7 – 7.15 och kl. 12.30 – 12.45
Fredagar kl. 7 – 7.15 och 12.30 – 12.45

 

 

đŸ€Ž En digital retreat

Du fÄr vara med pÄ en av vÄra mÄnatliga halvdagsretreat. Syftet Àr att fördjupa din förstÄelse och erfarenhet av mindfulness, att verkligen fÄ landa och hitta stillhet.

Datum: lördagen den 13:e april kl. 9 – 12

 

 

đŸ™‹â€â™‚ïž TvĂ„ trĂ€ffar om mindfulness inkl. frĂ„gestund

Vi samlas tvĂ„ gĂ„nger i april dĂ€r Ola Schenström berĂ€ttar mer om grunderna i mindfulness samt svarar pĂ„ dina frĂ„gor – för djupare insikt och förstĂ„else. Det dyker ofta upp mĂ„nga funderingar under trĂ€ningen och vi vill finnas dĂ€r nĂ€r du behöver vĂ€gledning.

Datum: tisdagen den 9:e april kl. 16.30-17.15 och tisdagen den 23:e april 16.30-17.15

 

 

🗓 Nytt TEMA varje mĂ„nad

Varje mĂ„nad har ett nytt tema, detta för att du pĂ„ ett enkelt och överskĂ„dligt sĂ€tt ska kunna ta till dig viktiga attityder/kunskaper inom mindfulness. Under april Ă€r temat MEDVETENHET OM DINA KÄNSLOR med fokus pĂ„ samspelet mellan din kropp, dina tankar och dina kĂ€nslor.

 

Du har nu alltsĂ„ möjlighet att fĂ„ prova programmet HELT GRATIS, under april. Det enda du behöver göra Ă€r att maila oss via knappen nedanđŸ‘‡đŸ» eller direkt till support@mindfulnesscenter.se och skriva att du vill prova pĂ„ ‘Mindfulness Live’.

Vi kommer, inom 1-3 arbetsdagar, att Äterkoppla till dig med all nödvÀndig information som du behöver för att komma igÄng. 

💜 Dela gĂ€rna vidare till personer du tror skulle behöva mer mindfulness i sina liv.

P.S. Det Àr jÀtteenkelt att vara med i programmet. Du fÄr en lÀnk, ett lösenord och ett schema. Det enda du behöver göra Àr att ha koll pÄ schemat, logga in via lÀnken nÀr det Àr dags och dÀrefter blir du guidad av oss.

đŸ€Ž NĂ€r du gĂ„r med i vĂ„rt ettĂ„riga program sĂ„ ingĂ„r Ă€ven ett Online Community och du fĂ„r löpande nedladdningsbara meditationer som du kan trĂ€na med. LĂ€s mer om programmet hĂ€r >>

LÀs mer om Mindfulnesscenter hÀr >>
Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev hÀr >>
Följ oss pÄ Instagram hÀr >>

Mini Cart 0

Din varukorg Àr tom