Hitta dina tidigare köpta e-kurser! (köpta före maj 2020)
Förutom att hemsidan är ny så har vi också en uppdaterad plattform för alla våra e-kurser. Om du väljer att här på hemsidan klicka på Träna Online eller i appen klicka på Mina e-kurser så kommer du att hamna på vår nya sida för e-kurser. Välkommen hit, här kan du utan kostnad prova uppdaterade Power Break. OM du kommer till den gamla sidan så behöver du starta om appen. 
Gå in via hemsidan/webbläsare
Ni är flera som nu letar efter de e-kurser ni tränar i och har köpt sen tidigare. De hittar ni uppe i menyn när ni klickar på Logga in
Gå in via appen
När ni väljer att använda appen så behöver ni from idag klicka på Vår hemsida för att komma till vår hemsida och där klicka på Logga in uppe i menyn.
Hittar inte mina MP3 filer som jag köpte före maj 2020

MP3 filer är en nedladdningsprodukt och avses inte lyssnas till online. Vid köpet så uppmanas man att spara ner sina nedladdningsbara filer och därefter kan man sedan föra över till den enhet som man vill öva utifrån. Om man valt att inte ladda ner utan lyssna direkt inne på vår sida (vilket oftast leder till att funktionen är sämre) så finns dessa gamla filer inte längre kvar.

Våra filer har aldrig varit streamningsbara utan alla mp3/nedladdningar ska sparas ner innan du lyssnar. Nedan text har stått vid köp.

OBS! Att lyssna på Mp3-filerna direkt på vår hemsida är inte att rekommendera, och det är inte heller så det är tänkt att användas. De fungerar till en viss del i onlineläge från vår hemsida, men inte alltid, och längre ljudspår loopar efter några minuter och går inte att lyssna färdigt.  Detta är nedladdningsprodukter som du bör ladda ner till din dator för att sedan kunna lyssna på eller föra över vidare till ex. din smartphone.

Hittar inte mina nya e-kurser (köpta maj 2020 och framåt)
För inloggning till nya träningsplattformen för våra e-kurser och åtkomst av mp3/nedladdningar.
1. Börja med att klicka här: https://learn.mindfulnesscenter.se/
2. Sen klickar du UPPE I MENYN där det står logga in.
3. Där skriver du då din mailadress och ditt lösenord.
4. Sen när du gjort det så står det Mina e-kurser uppe i menyn, klickar du där så ser du dina kurser.

Du kan också välja att gå till vår förstasida och där klicka på Träna online”. Då kommer du till dina e-kurser

Ditt användarnamn är din mailadress och du kan logga in från annan enhet enl. ovan instruktioner. Klicka på ”glömt lösenord” så kommer ett nytt till din mail ifall du glömt ditt lösenord. Vi kan inte ändra lösenord för användarkonton utan det genomför du själv.

Övar du via gratisappen Powerbreak kanske du behöver installera om den. Prova att logga in via annan enhet via vår hemsida och använd Chrome som webbläsare. Då kan du se ifall låsningen ligger i din enhet/app eller om det är samma problem som uppstår när du går in en annan väg till Mina Sidor/din e-kurs. Om samma problem uppstår skriv ner så noggrant som möjligt vilken väg du loggat in, vilken webbläsare du har, vilken e-kurs det gäller, vilket steg och vilken övning samt datum och tid för ditt inloggningsförsök. Maila denna beskrivning till info@mindfulnesscenter.se

Du kan också logga in via vår hemsida och då väljer du att klicka på TRÄNA ONLINE (längst ner i mörkgrå fältet på hemsidan) eller via bilden högre upp på startsidan.

Hur skapar jag ett konto?

Du kan skapa ett konto genom att anmäla dig till vårt Nyhetsbrev och våra Måndagsråd. Det gör du lättast uppe i menyn på vår startsida. Alternativt så skapas det när du gör ett köp hos oss i vår shop.

 

Vilket är mitt användarnamn?

Ditt användarnamn är din mailadress. Tänk efter om du använde en privat- eller en jobb-mail när du anmälde dig.

 

Hur ändrar jag mina kontaktuppgifter?

  • Om du vill ändra dina inloggningsuppgifter gällande dina e-kurser i vårt nya system klickar du här och därefter uppe till höger i menyn. Där finns ett huvud, där klickar du och väljer redigera profil.
  • Gäller det dina utskick som du får av oss, Nyhetsbrev eller Måndagsråd så kan du ändra genom att klicka längst ner i ett sådant brev. Där finns länk till uppdatering av profil för utskick.

 

 

 

Mini Cart 0

Your cart is empty.