Studentplats på Instruktörsutbildning Steg 1

Studerande vid universitet och högskola har nu möjlighet att söka Studentplats på Mindfulnesscenters Instruktörsutbildning Steg 1 till ett kraftigt rabatterad pris.

Studentpris Steg 1 online är 4144 exkl moms, 5180 inkl moms

Studentpris Steg 1 på plats i Stockholm eller Malmö/Lomma   är 5 280 kr exkl moms, 6 600 inkl moms

Mindfulness är ett verktyg som passar dig som student för att hantera stress, oro, nedstämdhet, sömn- och relationsproblem.

Ni studenter är en resursstark grupp unga vuxna med god potential att ta ansvar för er egen hälsa. Stress, oro och nedstämdhet är för många, svår att hantera. Då är mindfulness ett enkelt och värdefullt verktyg samt en hjälp till självhjälp för att skapa balans och bli “en hållbar student”.

Att träna mindfulness som student är ett sätt att normalisera livets stress och motgångar snarare en att problematisera, stressen och pressen som är en del av studenters vardag. Där behöver vi lära att det är en del av livet och hitta ett sätt att förhålla sig till pressen som upplevs.  Att prata om och förstå innebörden av självmedkänsla är av stor vikt, då självkritik till stor del är vår värsta fiende.

Ansök om en utbildningsplats redan nu!

För att ansöka behöver du skriva ett personligt brev där du berättar lite om dig själv,  var och vad studerar du idag, hur långt har du kvar på din utbildning.

Berätta gärna hur du kom i kontakt med mindfulness, hur använder du mindfulness nu och på vilket sätt vill du använda det i ditt framtida liv?

Skicka brevet till Ola Schenström på ola@mindfulnesscenter.se 

Han återkommer till dig senast inom 1-2 veckor.

Du är varmt välkommen!

Linköpings Universitet har framgångsrikt de senaste 7 åren arbetat med Mindfulness och det har blivit ett väl fungerande och acceptabelt förhållningssätt. Med träning i mindfulness blir du bättre på att fokusera, prioritera och planera din vardag.

Forskningen om mindfulnessbaserade metoder är mycket intensiv. Cirka 6000 artiklar har hittills publicerats i vetenskapliga tidskrifter varav hälften under de senaste tre åren.

Läs mer om forskningen HÄR

Mini Cart 0

Din vagn är tom.