Kontakta oss om våra E-kurser

Vi har samlat vanliga frågor och svar här, kolla gärna först innan du kontaktar oss. Hittar du inte svaret är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.


Vanliga frågor

För att avsluta en pågående prenumeration på e-kurs för mindfulnessträning, gör så här:

 1. Logga in på ditt konto på Teachable.
 2. Klicka på ”Hantera din prenumeration” uppe till höger bredvid bilden för din profil.
 3. Välj den prenumeration du vill avsluta och klicka på ”avsluta prenumeration”.
 4. Sen är det klart och inga pengar kommer dras för nästa månad om det är månadsprenumeration, eller för nästa år om det är helårsprenumeration.

Om du väljer att prenumerera per månad så förlängs prenumerationen automatiskt en månad i taget tills du säger upp den. Detsamma gäller om du prenumererar per helår, då förlängs prenumerationen ett år till det datum den löper ut. Du måste själv avsluta prenumerationen på ditt konto profil på plattformen Teachable där vi har alla våra e-kurser.

Det ska skickas ut en påminnelse om förlängning av helårsprenumeration en vecka innan den förlängs, men vi ber dig att även själv koll och säga upp prenumerationen när du inte vill fortsätta använda kursen.

Du har alltid möjlighet att prova kursen gratis under 14 dagar men måste även då komma ihåg att säga upp den om du inte vill fortsätta och betala för prenumeration.

Om du vill ändra dina uppgifter för dina e-kurser klickar du här och loggar in på ditt konto i Teachable. Uppe i menyn till höger finns ett huvud, där klickar du och väljer redigera profil.

Här kan du ändra både dina kontaktuppgifter, lösenord, kontokort och hantera dina prenumerationer.

Teachable accepterar Visa, Mastercard och American Express betalkort.

För att skapa ett konto på träningsplattformen Teacheable för våra e-kurser och åtkomst av mp3/nedladdningar gör du så här:

 1. Börja med att klicka här: https://learn.mindfulnesscenter.se/
 2. Klicka sen uppe till höger i menyn där det står Skapa ett konto.
 3. Där skriver du in din mailadress och väljer ditt lösenord.
 4. När du gjort det så ser du en stor knapp med Alla e-kurser, klickar du där så ser du vårt utbud på e-kurser för mindfulnessträning.

Du kan också välja att gå till vår förstasida och där klicka på Träna online” så kommer du till dina e-kurser.

Ditt användarnamn är din mailadress och du kan logga in från annan enhet enligt instruktionerna ovan.

Ifall du glömt ditt lösenord klicka på ”Glömt lösenord” så kommer ett mail med en länk så du kan återställa och välja nytt lösenord. Vi kan inte ändra lösenord för användarkonton utan det genomför du själv.

Just nu har vi problem med vår app när man lyssnar från vissa Android-telefoner. Vi jobbar löpande med att uppdatera vår app och förhoppningsvis ska detta problemet vara löst inom kort. Vi rekommenderar tills dess att du istället använder webbläsaren. Det enda du behöver göra är att gå in här https://learn.mindfulnesscenter.se/, logga in som vanligt och sedan spara ner denna url på din hemskärm (då fungerar den precis som appen och du är inloggad varje gång). Om problemet fortfarande kvarstår ber vi dig att kontakta oss direkt så ska vi hjälpa dig så gott vi kan.

Om du vill att din övning ska bli markeras som klar, så att du enklare vet vart i programmet du är någonstans, måste du klicka på pilen längst upp till höger när du har genomfört din övning. Se bild nedan:

För att börja prenumerera på en nu e-kurs för mindfulnessträning:

 1. Logga in på ditt konto på Teachable.
 2. Klicka på ”Alla e-kurser” uppe i menyn till vänster om bilden för din profil.
 3. Välj den kurs du vill börja prenumerera på och välj månads- eller helårsprenumeration.

Det finns ingen bindningstid och du kan enkelt säga upp prenumerationen innan avtalsperioden går ut. Detta gör du inne på profilsidan och väljer ”Hantera din prenumeration”.

Om du behöver ett kvitto på din betalning av e-kurs får du kontakta oss på info@mindfulnesscenter.se så skickar vi ett kvitto till dig.

Enligt Skatteverkets regler är det godkänt att använda sitt Friskvårdsbidrag från arbetsgivare för att betala för kurs i ”Mindfulness som stresshantering”. Friskvårdsbidraget täcker också ”Meditation som stresshantering” och ”Mental träning som stresshantering”.

Eftersom alla våra utbildningar och e-kurser innehåller både meditation och mental träning i ett mindfulnessprogram som bland annat syftar till stresshantering så är det möjligt att använda Friskvårdsbidrag för att betala för dem. Det finns svensk forskning som visar den stressreducerande effekten av flera av våra e-kurser som Här & nu, Mindfulness vid stress, Mindfulness för fokus och energi och Mindfulness och medkänsla.

Vi samarbetar med följande friskvårdsportaler: Benify, Epassi, Actiway, Wellnet och Health Integrator.

Om du är medlem i en fackförening kan du i vissa fall använda deras utbildningsstöd för att betala hela eller delar av en utbildning hos oss. Kolla med ditt eget fackförbund för mer information.

Du hittar dokument som hör till kursen under Steg Introduktion - modul "Välkommen".

Du behöver scrolla ner så ligger dokumenten i följd som PDF längre ned på sidan.

Du kan spara ned dem på din dator och skriva ut dem om du vill. Då laddas en PDF ner på din dator som kan  öppnas av PDF-visningsprogram, tex Adobe Acrobat och kan skrivas ut.

Du kan göra vetenskapligt utvärderade test av din stressnivå och av hur mindful du är direkt på vår hemsida:

Testa din upplevda stress med PSS (Perceived Stress Scale)

Testa din upplevda grad av mindfulness med FFMQ (Five Facets Mindfulness Questionnaire)

Du kan göra dessa test i början av en e-kurs eller utbildning i mindfulness och sen göra om den i slutet för att se om du får ett nytt resultat.

Våra e-kurser med Ljudfiler i Mp3-format filer är en nedladdningsprodukt och avses inte lyssnas till online. Om du har köpt något av våra paket av ljudfiler för mindfulnessträning laddar du ned dem när du är inloggad på ditt konto på Teachable.

Gå till ”Mina e-kurser”, välj produkten/ljudfilerna och klicka sen på ”Start” till höger om texten ”Filer att ladda ned”. Nedladdning av ljudfiler kan göras till både dator, mobil och surfplatta.

Om du får problem att komma vidare i e-kursen, prova först att göra så här:

Övar du via vår app Mindfulnesscenter appen kan du prova att installera om den, det kan lösa problemet.

Våra e-kurser på plattformen Teachable kan också köras direkt i webbläsare på dator, mobil eller surfplatta.

Prova att logga på ditt Teachable-konto via annan enhet. Använd helst webbläsaren Chrome, Firefox eller Safari (Mac).

Det kan hjälpa att rensa cacheminne i webbläsaren, även att stänga andra flikar webbläsaren. Se till att ha den senaste versionen av den webbläsare du använder installerad. Om du har annons-blockerare installerad i webbläsaren (adblocker tillägg) kan du prova att inaktivera den.

Prova att använda annan internetuppkoppling, om du har tillgång till det.

Om samma problem uppstår skriv ner vilken e-kurs det gäller och hur du loggat in; om du använder vår app eller webbläsare i dator/surfplatta/mobil och i så fall vilken webbläsare det är, vilket steg och vilken övning samt datum och tid för ditt inloggningsförsök. Bifoga också gärna en skärmbild av hur det ser ut där kursen fastnar. Maila denna beskrivning till oss så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Mindfulnesscenter har tidigare erbjudit våra e-kurser på en äldre digital plattform som vi tyvärr var tvungna att stänga ned under slutet av 2020. Den gamla plattformen har inte hållit måttet för att hänga med i den tekniska utveckling som är nödvändig för att e-kurserna ska fungera för våra kunder.

Vi kan nu erbjuda våra e-kurser på den nya säkrare plattformen Teachable med månads- eller årsprenumeration. De villkor som tidigare köpta kurser på den äldre plattformen hade upphör genom denna övergång, vilket innebär att du tyvärr inte längre har tillgång till tidigare köpt kurs.

Du kan prova att prenumerera på samma kurs på den nya plattformen eller välja en annan i vårt breda utbud på mindfulnesskurser för olika tillämpningsområden. För att göra detta behöver du skapa ett konto på Teachable.

För att kompensera för ev tidigare köpt kurs på gamla plattformen ger vi tills vidare 50% rabatt på alla prenumerationer för dig som haft detta. Det ger en kostnad på 25 kr/månad för de flesta kurser (några 20 kr/månad) eller 420 kr/helår. Kontakta oss så får du en rabattkod.  Du anger koden när du genomför ditt köp och samtidigt väljer månads- eller årsprenumeration.

Vi förstår att denna omställning innebär förlust av tidigare köpta kurs men hoppas du kommer upptäcka fördelarna med att prenumerera på kurser i ett system som är flexibelt och hållbart i längden.

Gäller iPhone.
Det kan förekomma att man inte ser texten när man använder sin e-kurs.
Det blir vit text på vit botten. Mest troligt är att telefonen är inställt på "mörkt läge".
Byt till "ljust läge" så syns texten igen.

No Content

 

Kontaktformulär

Vi har begränsade resurser men försöker besvara din fråga så snart vi kan.

 • Beskriv ditt ärende. Behöver du teknisk support försök beskriva ditt problem så detaljerat som möjligt. Ange även vilken telefonmodell du har.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Mini Cart 0

Din vagn är tom.