Mindfulness på arbetsplatsen är en påbyggnadsutbildning för dig som är instruktör och vill kunna erbjuda mindfulnesskurser till arbetsplatser, företag och organisationer.

Vi ser en ökad förfrågan från företag som vill föra in mindfulness som ett verktyg för att hjälpa sina ledare och medarbetare att hantera stress, öka förmågan att fokusera och helt enkelt må bättre och känna mer glädje.

På den här utbildningen får du lära dig hur vårt koncept är uppbyggt och hur du handleder kursdeltagare utifrån våra manualer och e-kurser. Du får med dig material för att nå ut med konceptet bland annat för marknadsföring, säljargument och offertskrivning.

Utbildningens innehåll

  • Vi går igenom konceptets olika delar
  • Du lär dig prissättning och offertskrivning
  • Du får tips för hur du kan marknadsföra dig och komma igång med försäljning
  • Du får tips på hur du motiverar och handleder dina deltagare

Plats, tid och omfattning

  • Kursen genomförs i vårt klassrum online och består av 3 x 2 timmar.
  • I mellanliggande tid genomförs egen träning i e-kursen Mindfulness vid stress

Pris

2 450 kr exkl moms

Praktiska upplysningar

För att komma in i vårt klassrum online behöver du ha en internetuppkoppling. Du kan ansluta via dator, surfplatta eller smartphone. Du behöver även ha hörlurar med mikrofon.

Lärare är Åsa Nelson

Åsa är utbildad till mindfulnessinstruktör Steg 1 och Steg 2 hos Mindfulnesscenter. Genom sitt uppdrag på Mindfulnesscenter arbetar Åsa bland annat som föreläsare och instruktör ute på arbetsplatser, alltifrån små till stora företag, enligt konceptet du får med dig under den här utbildningen. Åsa har också tidigare erfarenhet av att driva eget företag.

 

Anmälningsformulär till påbyggnadsutbildningarna hittar du här!

 

För utbildningsdatum, se kalendarium till höger (scrolla ner om det är i mobilen).

Ladda ner produktblad här >>