Genom våra påbyggnadsutbildningar kan du välja att bygga vidare på din kompetens som mindfulnessinstruktör. Det är kurser online som leds av våra erfarna utbildare med lång erfarenhet av mindfulness och respektive fördjupningsområde. 

Med våra olika träningsprogram, kursmanualer och påbyggnadsutbildningar kan du sedan vända dig till olika målgrupper som tex privatpersoner, arbetsplatser och vården.

"Mindfulness på arbetsplatsen" riktar sig till dig som vill arbeta i företag och organisationer med mindfulness.  Läs mer här!

"Mindfulness i skolan" vänder sig till dig som vill arbeta i skolan, med pedagoger, barn och ungdomar eller i annan verksamhet där du träffar unga, t.ex. på barn- och ungdomsmottagningar.  Läs mer här!

"Mindfulness vid långvarig smärta och sjukdom" är riktad till dig som vill göra mindfulness tillgänglig i vården som ett komplement till annan behandling. Läs mer här!

"Mindfulness vid ångest och depression" Vår ambition är att göra mindfulness tillgängligt i vården som ett komplement till annan behandling. Vi vill därför erbjuda dig som instruktör denna utbildning som fördjupning, en möjlighet att lära mer om mindfulness vid psykisk ohälsa. Även du som inte arbetar inom vården kan gå kursen för egen del och för fördjupad kunskap men då inte i syfte att starta behandlingsgrupper. Läs mer här!

"Mindfulness och medkänsla"
Många instruktörer har frågat efter uppföljningskurser till Här&Nu och denna kurs är en möjlighet till fortsättning och fördjupning. Läs mer här!

"Retreat" Börja hösten med en retreat i mindfulness och medkänsla på Tollare Folkhögskola.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att fördjupa din egen praktik, med fokus på hur du kan få ett hållbart förhållningssätt till dig själv och ditt liv. Det blir 2,5 dagar med mindfulnessövningar både i stillhet och rörelse. Dessutom övningar i kärleksfull vänlighet och medkänsla. Ett varsamt program som hjälper dig att komma i rofylld kontakt med dig själv, långt bort från de intryck och stimuli som i vardagen pockar på. Helgen ger även tillfälle till stillsam samvaro, uppleva gemenskap och erfarenhetsutbyte för att få inspiration av varandra.  Vi äter de flesta måltider i tystnad och det blir gott om egentid då du kan vila på ditt rum. Eller varför inte skogsbada, gå lugna promenader i den vackra omgivningen eller kanske ta ett dopp i Mälaren.  Läs mer här!

Vi erbjuder även handledning, läs mer här!