Som diplomerad mindfulnessinstruktör, Steg 1 eller Steg 2, kan du välja att bygga vidare på din kompetens genom våra påbyggnadsutbildningar.

"Mindfulness på arbetsplatsen" riktar sig till dig som vill arbeta i företag och organisationer med mindfulness.  Läs mer här!

"Mindfulness i skolan" vänder sig till dig som vill arbeta i skolan, med pedagoger, barn och ungdomar eller i annan verksamhet där du träffar unga, t.ex. på barn- och ungdomsmottagningar.  Läs mer här!

"Mindfulness vid långvarig smärta och sjukdom" är riktad till dig som vill göra mindfulness tillgänglig i vården som ett komplement till annan behandling. Läs mer här!

"Mindfulness vid ångest och depression" Vår ambition är att göra mindfulness tillgängligt i vården som ett komplement till annan behandling. Vi vill därför erbjuda dig som instruktör denna utbildning som fördjupning, en möjlighet att lära mer om mindfulness vid psykisk ohälsa. Även du som inte arbetar inom vården kan gå kursen för egen del och för fördjupad kunskap men då inte i syfte att starta behandlingsgrupper. Läs mer här!

"Mindfulness och medkänsla"
Många instruktörer har frågat efter uppföljningskurser till Här&Nu och denna kurs är en möjlighet till fortsättning och fördjupning. Läs mer här!

"Retreat" är en årligt återkommande happening för alla våra instruktörer. Läs mer här!

Vi erbjuder även handledning, läs mer här!