Gamla plattformen för ekurser stängs 31/10 och ersätts av nya Teachable

Vår gamla plattform för ekurser stängs den 31/10 2020

Som vi förvarnande om i maj 2020 tvingas vi nu stänga ner vår 10 år gamla plattform för e-kurser!
Det sker 2020-10-31

Det går inte att underhålla den gamla plattformen längre. Den saknar stöd för fortsatt utveckling och uppdatering från leverantören och e-kurserna fungerar inte som de ska, tyvärr. Mailen om det är många.

Vi har fått göra om kurserna i nytt format på den nya plattformen. Arbetet med att flytta över kurserna till nya plattformen Teachable har varit mycket omfattande och tidskrävande. Det är en satsning och en stor investering vi gör då det är inte möjligt att fortsätta som tidigare. Kostnaderna för att lägga upp våra e-kurser på den nya plattformen har varit avsevärda.

Se vår nya plattform Teachable – klicka här

Vad betyder det för dig?

Till ett lågt pris kan du som har e-kurser på den gamla plattformen fortsätta med din träning på den nya och säkrare plattformen.

Du får 50% rabatt på alla e-kurser på nya plattformen!

Jag hoppas att du vill fortsätta öva mindfulness för att må och fungera bra samt för ett hållbart och hälsosamt liv. Som du säkert vet är fördelarna med mindfulness många – till exempel för att hantera förändringar och livets upp- och nedgångar.

Vi erbjuder dig 50% RABATT PÅ DE E-KURSER DU VILL TRÄNA VIDARE MED!
ANVÄND KODEN NY50 när du kommer dit i din beställning!

Klicka här för att komma till vår nya plattform Teachable

För de flesta e-kurser betyder det 25kr/månad eller 168kr/år – en blygsam kostnad jämför med mycket annat som vi lägger pengar på dagligen.

Erbjudandet gäller tom 2020-12-31

Som det nu är hinner vi inte längre svara på alla mail vi får. Vår kapacitet för det är mycket begränsad sedan vi på grund av Covid19 pandemin tvingades säga upp tre personer. Det är tufft. Vi gör vad vi kan. Mer hinner vi inte.

Vi är nu på vårt 14:e år för att göra mindfulness brett tillgänglig i vård, skola och arbetsliv. Vi har kommit en bit på väg men det mesta arbetet återstår.

Jag hoppas att du vill fortsätta öva mindfulness via vår nya plattform och på så sätt inte bara stödja din egen hälsa utan också stödja vårt arbete för att göra mindfulness till en integrerad del i vårt samhälle.

Allt gott och ta väl hand om dig själv – alltid!
Ola Schenström, Läkare, författare
Grundare av Mindfulnesscenter

P.S. Du kan enkelt säga upp din månads- eller årsprenumeration om du inte längre vill fortsätta.

 

Teachable är vår nya plattform för ekurser
Mini Cart 0

Din varukorg är tom