Affiliateprogram 1 – utbildningar, kurser och retreater

Affiliateprogrammet syftar till att fördjupa Mindfulnesscenters samarbete med alla utbildade instruktörer för att kunna nå ut med mindfulness i samhället och öka våra möjligheter att arbeta med och försörja oss inom mindfulness.

Som Affiliate 1 får du en personlig rabattkod som ger den som köper en utbildning, kurs eller retreat 10% rabatt på priset och du får själv 10% provision på förmedlingen.

Förutsättningar

 • Du måste vara utbildad instruktör via MFC
 • Du måste ha ett företag registrerat för f-skatt
 • Nedan instruktioner gäller för att bli affiliate 1 för våra utbildningar, kurser och retreater (gäller ej e-kurser som har separat affiliatsystem).

Instruktioner för att bli affiliate 1

 1. Ansök
  Ansök om att gå med i vårt affiliateprogram 1 här >>
 2. Invänta svar om att bli godkänd
  Vi granskar alla ansökningar manuellt. Vi informerar dig via epost om och när du blivit godkänd eller inte. Vår ambition är att granska alla ansökningar inom några dagar.
 3. Unik rabattkod
  Efter att du blivit godkänd får du en egen unik rabattkod via epost. Det är via denna rabattkod som din provision spåras.
 4. Dela din rabattkod med dina kontakter
  Dela din rabattkod med ditt kontaktnät. När någon köper en utbildning, kurs eller retreat och använder din rabattkod får du provision på köpet. Kunden får samtidigt rabatt på köpet.
 5. Mina sidor
  Du kan när som helst logga in på “Mina sidor” för affiliate. Där kan du se hur mycket du har tjänat, se dina utbetalningar och uppdatera dina kontakt-och bankuppgifter. Klicka här för att komma till Mina sidor
 6. Utbetalning
  Varje månad den 15e skickas en självfaktura till dig för provision som du tjänat förgående månad*.

*Utbetalningar kan enbart göras på belopp över 1500kr.

Mini Cart 0

Din vagn är tom.