Affiliateprogram 2 – e-kurser och individuell coachning med Ola Schenström

Affiliateprogrammet syftar till att fördjupa Mindfulnesscenters samarbete med alla utbildade instruktörer för att kunna nå ut med mindfulness i samhället och öka våra möjligheter att arbeta med och försörja oss inom mindfulness.

Som Affiliate 2 för våra e-kurser och för individuell coachning får du en personlig rabattkod som ger den som köper en e-kurs på vår plattform Teachable eller en individuell coachning med Ola Schenström (längst ner på sidan) 20% rabatt på priset och du får själv 30% provision på förmedlingen.

Klicka på filmen för att se hur Christel Lilja arbetar som Affiliate 2.

Förutsättningar:

 • Du behöver ha ett konto på vår kursplattform Teachable. Har du inget konto kan du skapa ett: klicka här
 • Använd samma e-postadress i nedan ansökan som du använder i steget ovan.
 • Du måste vara utbildad mindfulnessinstruktör via Mindfulnesscenter
 • Du måste ha ett företag registrerat för f-skatt

Instruktioner för att bli affiliate 2

 1. Ansök
  Ansök om att gå med i vårt affiliate-program 2 nedan.
 2. Invänta svar för att bli godkänd
  Vi granskar alla ansökningar manuellt. Vi informerar dig via epost om och när du blivit godkänd. Vår ambition är att granska alla ansökningar inom några dagar, men just nu har vi begränsade resurser vilket gör att det kan ta lite extra tid.
 3. Unika rabattkoder
  Efter att du blivit godkänd får du din unika rabattkod via epost. Det är via denna rabattkod som din provision spåras. Rabattkoden används i kassan innan ett köp av e-kurs på Teachable.
 4. Dela din rabattkod med dina kontakter
  Dela din rabattkod med ditt kontaktnät. När någon köper en e-kurs eller individuell coachning med Ola Schenström på Teachable med din rabattkod får de automatiskt 20% rabatt och du får 30% i provision på köpet.
 5. Utbetalning
  Två gånger per år skickas en självfaktura till dig för provision som du tjänat förgående period. Se avtal nedan för mer detaljer.

 

Affiliate för e-kurser

Ansök om att bli affiliate för våra e-kurser

Mini Cart 0

Din vagn är tom.