• KAMPANJPRIS PÅ INTRODUKTIONSDAG ONLINE 13 augusti och 1 september med Ola Schenström

    Lär dig att ta hand om dig bättre eller Börja din resa till att bli mindfulness instruktör!

    Läs mer och boka här

NY HEMSIDA!

Välkommen till vår nya hemsida. Vi hoppas att du finner den än mer informativ och givande.

Köpt kurs på gamla hemsidan? Logga in här

TRÄNA ONLINE

Med vår app kan du enkelt träna mindfulness när och var du vill med våra olika program.

HUR MINDFULNESS HJÄLPER

Mindfulness är ett förhållningssätt som tränar några av våra viktigaste mänskliga förmågor; Uppmärksamhet, medvetenhet och medkänsla med sig själv och andra.

LADDA NER GRATIS E-BOK!

Lär dig hur du kan använda Mindfulness i 5 steg i oros-och förändringstider. Om du lär dig de här fem stegen får du inte bara verktyg för hur du kan hantera situationen här och nu utan också verktyg som du har nytta av för resten av livet!

Prova får du se!

Efter att du har laddat ner boken har du även möjlighet att boka ett gratis samtal med mig.

Ola Schenström, läkare och mindfulnesslärare

LADDA NER E-BOKEN HÄRVÅRD OCH HÄLSA

Vi lever i ett samhälle där vår livsstil och stress påverkar vår hälsa! En majoritet av de stora folkhälsosjukdomarna kan förebyggas genom att människor förändrar sina levnadsvanor. Hälsofrämjande insatser minskar lidande och sparar pengar.

Läs mer

SKOLA, BARN OCH UNGA

Mindfulnessträning ger en förbättrad lärmiljö vilket leder till bättre resultat gällande antal elever som klarar meritkriterierna för godkänt, men även en förbättrad arbetsmiljö för såväl pedagoger som elever.

Läs mer

SÖMN

Mindfulnessträning hjälper dig att sova bättre. Du somnar snabbare och får en lugnare nattsömn med färre avbrott. Och de gånger du vaknar under natten, somnar du lättare om igen.

Ofta är anledningen till att man har svårt att somna, eller svårt att somna om ifall man vaknar på natten, att tankar snurrar i huvudet.

Läs mer

SMÄRTA

Mindfulnessträning kan hjälpa dig hantera din smärta och den oro och stress som ofta följer, på ett bättre sätt.

Ett flertal forskningsstudier har visat att mindfulness minskar symtomen och lidandet och ökar livskvaliteten. Mindfulnessträning ersätter dock inte annan behandling, utan ska ses som ett komplement.

Läs mer

STRESS

Stress kan uppstå i många olika situationer i livet. Så länge du tar dig tid till återhämtning och sömn, kan kroppen klara av att hantera stressiga perioder utan att ta skada. Skadligt blir det först när du under en längre tid befinner dig i stressande situationer, både verkliga och tänkta.

Läs mer
Mini Cart 0

Your cart is empty.